VIDEO: EVERYDAY MAKE-UP

En väldigt efterfrågad video kommer häääär! HAHA ursäkta mitt ansikte i början men jag körde verkligen all-in på nofilter och inga finesser i denna video. Filmade samtidigt som jag gjorde mig redo för ett möte efter att jag precis vaknat =) Fortsätt kommentera vad ni vill se mer av så levererar jag eftersom! PS. GLÖM EJ ATT PRENUMERERA. Puss

An requested video is up! HAHA excuse my face in the beginning but I went all-in on no filter and no nice things. I recorded it at the same time that I was getting ready for a meeting, straight out of bed =) Keep comment what you want to see and I give it to you one after one. PS don’t forget to subscribe!!! Xx

19 reaktioner på “VIDEO: EVERYDAY MAKE-UP”

 • Lena skriver:

  Du var verkligen så fin innan. Rosiga kinder är det finaste jag vet och skulle jag se ut som du skulle jag vara ööverlycklig och aldrig vilja sminka över det ?

 • Bella skriver:

  Gillade videon men vill se den utan snabbspolning. Stressigt att försöka se vad du gör och använder. Tror du det går att ordna? Vore kul om du skrev ned märke och produkter också ☺
  Din katt är ju så härlig ? Mina katter är precis likadana. De vill vara i fokus hela tiden. Inte lätt alla gånger!

  • alexandrabring skriver:

   Too late 😀 Haha, jag gillar inte videos som tar lång tid så körde snabbt på allt! 😉 Jag försökte skriva vart allt kom ifrån. Är lite youtube-rookie men om du ej hann läsa så pausa bara. Aaaa jag vet, helt galna hahah! Men ändå kul 😀

 • Sara skriver:

  Tycker inte att du behöver så mycket smink :)bättre att med satsa på naturlig vacker och frisk hy med rätt kost och träing – en livsstil som du redan förespråkar. Använder själv inget smink som foundation, bronzer eller andra sminkprodukter att ”täcka ansiktet i”. Det enda jag har ibland är mascara och kanske ibland läppglans. Skulle aldrig orka att sminka mitt ansikte så varje dag!

 • Maria skriver:

  Så intressant att läsa vissa kommentarer ovan (och fler sådana lär komma). Jag förstår att ni förmodligen skriver i all välmening men var i videon eller inlägget frågar Alexandra om vad ni tycker om mängden smink hon har? Så trött på att tjejer ska shame varandra för allt, bland annat när det kommer till smink och det ska hela tiden flikas in ”jag använder minsann inget smink alls”. Kul för dig, grattis. Hade det varit en tävling och funnits ett pris att vinna för det hade du säkert kommit 1a. Men nu gjorde hon denna video mest troligt på begäran från de som faktiskt ville se hur hon gör eller vad hon använder för produkter, så tänk lite noggrannare nästa gång och fråga er själva om er kommentar faktiskt tillför något nyttigt till Alexandras liv. Min kanske inte heller är så värdefull men jag ville bara påminna er, då ni antingen missat det helt eller glömt överhuvudtaget – låt människor göra vad de vill. Vare sig man vill använda 43 produkter varje dag, eller inga alls; känn inte att det är er business att skina och påpeka antingen det ena eller det andra. För det är det inte.

  • Lena skriver:

   Vad är det för vits med ett kommentarsfält om man inte får skriva vad man tycker? Lär ju va rätt många fler än Alex som läser dem, och jag skulle gärna se henne utan smink oftare för hon var som sagt sjukt snygg utan. Sen verkar du läsa in saker som inte skrivits för såvida inte kommentaren tagits bort är det ingen som shameat henne eller framhävt sig själv. Och ingen som klagat på att videon gjorts heller, så ja…

 • Mirjam skriver:

  Såå fin både med och utan smink! Måste bara fråga om du även använder smink när du tränar och vad använder du då i så fall? 🙂

 • erika skriver:

  Så fiin! Jättekul att se 😀 <3

 • janna skriver:

  Din kate hahahahhahaha <3 <3 <3 I Looooove her/him?! 😀

 • kalle skriver:

  gosh vilken wannabe du är. om du inte ska försöka snacka engelska gör det på korrekt sätt din wannabe.

  ”oh the lightnING is bad”. det heter inte så din idiot.. haha vilken wannabe

 • Jessica skriver:

  Du är jättevacker med och utan smink. Har du testat andra foundations från MAC, om ja vad får dig att föredra just denna?

 • kajsa skriver:

  tänk på att använda en foundation i rätt färg, din är lite för gul och varm i tonen för din hudton. Glöm inte heller att penslar och svampar som används till ”blöta” produkter skall tvättas varje dag! Bra video!!:D kram <3

 • Emelie skriver:

  Alltså du är ju såå vacker utan smink! 🙂 Verkligen ”natural beauty”. Du behöver verkligen inte sminka dig, helt onödigt kan jag tycka då du är så himla vacker utan!

 • Linnea skriver:

  Hej alex!
  Tänkte bara fråga vilken färg du har på din mac foundation? skintfint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR