NEW SNEAKERS

Alexandra Bring reebok classic-2
Alexandra Bring reebok classic

 

Säg hello till mina nya babes! Innan resor brukar jag köpa vita sneakers, men glömmer alltid bort att visa dom här. Förut visade jag mycket kläder och tränngskläder, har inte gjort det på ett tag. Är det något ni saknar? Är sämst på att länka produkter nu men om ni vill ska jag bli bättre på det! 🙂 Har ju en hel del hehe. Nu är dag 1 avklarad och idag har det varit fem träningspass, helt sjukt vad dom kör på! Många var med på alla fem. Så himla kul med en sån taggad grupp tjejer! =)

Say hello to  my new babes! Before trips I like to buy new white sneakers but I always forget to show them here. Before I showed a lot of clothes and mostly workout clothes, I have not done it in a while. Is that something you miss? I am the worst at doing links but I will be better at it if you want me too 🙂 I have some clothes hehe. Now day 1 is finished and today it’s been 5 workouts. Crazy! Many of them attended to all five. So fun to have a excited group of girls! =)

3 reaktioner på “NEW SNEAKERS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR