3 steps for a push-up 

Heeeej! Igår filmade jag en liten kort guide för er som inte klarar av att göra riktiga armhävningar eller är svaga i det. Här har ni tre jättebra övningar att träna på! =) Glöm inte att prenumera på min youtube-kanal HÄR

Hiiiiiiii! Yesterday I filmed a short guide for you who cant do a regular push-up or feeling weak. Here’s three really good ways to get better! =) Don’t forget to subscribe to my YouTube-channel HERE

5 reaktioner på “3 steps for a push-up ”

 • Lovisa skriver:

  Hej,

  Jag undrar hur det går för dig att göra armhävningar och burpees trots du gjort dina bröst? jag var på konsultation och då förklarade dom att om jag inte ville riskera att förstöra operationen skulle jag typ glömma mina burpees… undrar hur det funkar för dig då jag älskar burpees haha och vill inte sluta göra det eftersom det är så jäkla bra träning!

  • emma skriver:

   Jag vet inte om Alex har gjort sina bröst eller om hon isf vill gå in på det – MEN nu är det så, jag är också på G med att göra mina. Vad jag läst på så är det de första 4 veckorna man ska ta det lugnt m träning osv (dvs inte röra brösten), men att det därefter är fritt fram m all träning.
   Men givetvis bäst att du pratar med din kirurg, är ju olika vad de rekommenderar på olika kliniker etc. Lycka till!

 • Nattis skriver:

  Superbra tips! Ska prova!

 • Johanna skriver:

  Bra tips som vanligt! 🙂 Kunde göra en himla massa armhävningar i mina rid- och dansdagar men nu har jag verkligen ledat av mig… Dags att ta tag i det igen! 😀

 • Marina skriver:

  Tipset med step-brädan var ju kanon! TACK! *nu jäklar ska jag klara armhävningar också*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR