NEW WORKOUT SCHEDULE

Alexandra Bring workout schedule

BACK TO BASICS..  Haha! Nej men nu är jag så taggad på att träna så att jag nästan spricker 😉 Har dock dåligt med struktur på mina pass så bad Ako hjälpa mig. Igår satt vi och fixade. Han la upp mina tyngdlyftarpass så ska jag lägga upp min styrketräning. Min vecka kommer se ut såhär :

BACK TO BASICS.. Haha! I am so excited about working out so I  might burst 😉 I have a real bad routine right now so I asked Ako for help. Yesterday we did some planning. He helped me with my weightlifting and I will manage the rest of my workout. My week will look like this:

Monday: Abs & Shoulders 
Tuesday: Weightlifting 
Wednesday: Weightlifting
Thursday: Abs & Back 
Friday: Rest 
Saturday: Weightlifting 
Sunday: Legs 

14 reaktioner på “NEW WORKOUT SCHEDULE”

 • Deckre skriver:

  Åh jag har också gjort ett nytt schema, är såå peppad!

 • Isabelle skriver:

  lite nyfiken på hur det kommer sig att du inte har bröst på schemat? 🙂 kram

  • alexandrabring skriver:

   Jag har inte triceps bröst eller biceps på basis. Oftast får jag med det i mina pass men det är inga fokusområden där jag vill lägga mer än det 🙂

 • sara skriver:

  Hej! Såhär är det. Jag har vart sockerberoende sen juni och vill nu sluta med socker ett tag ( minst 2 veckor iallafall) men problemet är att min familj äter det. Vad ska jag göra? Menar när de sitter o äter på choklad, godis bullar m.m. Hur ska jag kunna umgås med de men samtidigt inte äta av det? Det äe svårare än vad man tror har försökt men slutar alltid med att jag hetsäter sötsaker. HUR och VAD ska jag göra? Behöver hjälp!!

 • Malene skriver:

  Hej Sara – fattar att du inte frågar mig, men delar din erfarenhet och försöker ge några tips. Prata med din familj. Det är respektlöst av dem att äta socker om du är beroende. Som om du var en alkoholist och de drack vin till varje måltid. Så försök få dem att fatta, och få dem att sluta äta socker. Det är nog det enda sättet. Sen hjälper det såklart att äta bra riktig mat för att minska suget, men om du är beroende kan du inte omge dig med socker. Lycka till!

 • Johanna skriver:

  Sååå snygga tights!! Var kommer de i från? 🙂

 • Lisa skriver:

  Vart är skorna ifrån?! 😀

 • Åh blir så taggad på att komma igång och träna igen när jag läser detta 🙂 kram!

 • Gymgo skriver:

  Fantastic video and exercise regime..I know our members at Gymgo would definitely find this useful

 • Elin Axelsson skriver:

  Har precis upptäckt dig & du är min nya förebild❤️

 • Amra Ansari skriver:

  You are an inspiration to me . Nobody has been so open about their lifestyle like the way you are, it is so inspiring to see your workout regimes , clothes and everything else .
  and you look beautiful in everything 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej Alex!

  Är lite nyfiken vad skillnaden på weightlift och en dag när du tränar en muskelgrupp är? 🙂

  Gör du kost & träningsscheman? Och vad kostar de isf? 🙂

  Tack för den inspirationen som du alltid är!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR