FASHIONABLEFIT III

MY FAV LOOK! Shop the whole collection – HERE

Igår lanserade min grymma (och snygga) vän Hannah hennes tredje kollektion! Så fina grejer som vanligt 😀 Jag älskar ju grått så detta var min favorit-look fast allt var assnyggt =) Kolla in hela kollektionen med länken ovan! Längtar tills det sitter på min boooody! Idag har jag ett fullsmockat schema som alla dagar denna vecka. Tack gode gud för tidiga morgnar. Hade aldrig hunnit med allt annars. Har pluggat körkortsteori sedan kl 07, hunnit äta två gånger och suttit begravd i jobb haha. Ska till körskolan snart, hoppas det går bra. Igår blev det ännu värre i höften.. Ako ordinerade vila så vi få se, hoppas det hjälper och det blir bra snart. Är inte alls van med såna här problem, ryggen är en vana och jag vet vad jag ska göra, nu känns det bara hopplöst. Jag tror att springa + snett bäcken = spänningar runt höften + överansträngning. Försöker att inte stressa upp mig men igår grät jag när jag gick hem från Ica för det gjorde så ont. Jajaja! Voltaren och vila.

Yesterday my awesome friend Hannah launched her third collection! I love the things as always 😀 I love grey so this is my fav look =) Check out the whole collection on the link! Today I have a full schedule as every day this week. Thank god for early mornings. I have been studying since 07, eating twice and got some work done haha. I will soon go to the driving school, I hope it will be ok.  My hip is even worse.. Ako told me to rest so we’ll see, I hope it will help me and that I will get well soon. I am not used to this kind of problems. My back is standard so I know what to do. Now  I feel hopeless. I think running + twisted hip = tense around the hip. I try to not get stressed but yesterday I was crying when I walked from the grocery store because of the pain. Well well well. Voltaren and rest.

1 reaktion på “FASHIONABLEFIT III”

  • Diana skriver:

    Wow är det hennes egna kollektion?! Det hade jag helt missat. Shit vad hon är duktig, grym och snygg. Ni är verkligen ett gäng starka tjejer som lyckats bra i livet. Kör på bara, heja er. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR