BACK EXERCISE

P1430903
P1430910

Här kommer en gammal bild på en av mina favoriter för ryggen =) Ibland kan jag själv glömma bort vissa övningar och då är det sjukt bra att gå genom arkivet och bli inspirerad av sig själv haha! Skulle egentligen köra rygg idag men efter mitt sista möte var jag hemma typ 19,30 och jag hade inte ätit, så jag kände att jag hellre varvar ner lite och använder vilodagen imorgon till det! Ingen drömvecka träningsmässigt men en drömvecka jobbmässigt, fått så mycket gjort med mitt hemliga projekt 😉 Hatar när folk gör så men ah, ändå kul att få vara den som har hemlisar hihi. Älskar i alla fall att omge mig av grymma människor i alla möjliga åldrar. Nu ska jag äta kyckling, soltorkade tomater, pickles och stora kapris. Konstiga beroenden jag har..

Here’s an old pic of one of my fav exercises for the back =) Sometimes I can forget some exercises myself and its  really good to look in the archive. I was going to have back day today but after my last meeting at 19,30 I hadn’t had dinner yet and I decided to take it easy tonight and have my back session tomorrow instead. Not a good workout week but a real good work week on my secret project 😉 I hate when people do that but its nice to be the one with the secrets hihi. I love to be around awesome people in all ages. Now its time for chicken, sundried tomatoes, pickles and caprice. My weird addictions..

1 reaktion på “BACK EXERCISE”

  • Chloe skriver:

    Hi 🙂 Do you warm up before your workouts? if so, how? lately I have been getting pain in my back after I work out my back that is from knots in my back muscles, which I have to get massaged out in order for the pain to go away. I am wondering if I am doing something wrong during my workouts (I always have others check my form) or if I am not warming up properly. Any advice would be very helpful

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR