TIGHTSMANIA

tights

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE (AD LINKS)

Dags att lägga bort alla shorts och plocka fram tightsen. Jag måste förnya min träningsgarderob lite =)  Rensade den förra veckan så det finns lite plats över haha! Skulle egentligen behövt två garderober,en för träning & en för vanliga kläder. Nästa lägenhet 😉 Har idag hunnit städa, jobba några h, äta massa mat, träna & nu är vi på kalas. Verkligen härlig dag!!! Är SÅ glad över att vara i fas igen efter denna KAOSvecka hahah! Tänkte ta det sjukt lugnt med möten osv nästa vecka men det blev inte så. Ska till Malmö på fredag bland annat.. Mer info om det senare =)

Time to put away all shorts and get back to tights. I have to renew my wardrobe a little =) I took away a lot last week so I finally have som space haha! I would actually need two different ones, one for regular clothes and one for workout. Next apartment 😉 I’ve been cleaning, working, eating and working out & now we’re at a birthday party. What a lovely day!! I am SO happy to be back in business after this CRAZY week hahah! I was gonna take it easy next week but thats not the case anymore. I am going to Malmö on the friday also. More about that later =)

1 reaktion på “TIGHTSMANIA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR