BREAKFAST BUT MAD

frukost

Assåå är på så dåligt humör just nu!!!!!! Är så klantig. Har städat och fixat min garderob och lägenheten, hittar inte min telefon. Har lagt den någonstans utan ljud och utan vibration. Har letat i en timme nu?!! SÅ typiskt mig att vara så förvirrad, men brukar alltid hitta igen den snabbt. Får se hur länge detta proejtk kommer ta 🙁 Jag som skulle filma och fixa en film innan jag ska träna, aja vi får se hur det blir med det! I-landsproblem jag vet men det är sjukt frustrerande. Vi hörs senare.

4 reaktioner på “BREAKFAST BUT MAD”

 • Gustaf skriver:

  Nästa gång du gör detta kan jag tipsa om hitta min iphone på icloud. Då kan du spela upp ett ljud som låter i alla lägen 🙂
  Du kan tacka mig senare

 • Julia skriver:

  Hej Alexandra!
  Såg bilden du la upp för ett tag sedan på din rygg efter att du börjat träna den på grund av din skolios. Jag själv har också skolios och jag undrar om du har några bra övningar som är bra för ryggen? Jag vill jätte gärna också träna upp min rygg som du gjorde men vet inte hur jag ska göra det, så det skulle vara jätte snällt om du kunde ge mig några tips och berätta lite om hur du la upp din träning för att träna upp ryggen.
  Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR