LEG DAY WITH MY GIRLS

workout with my girls-2
workout with my girls-3
workout with my girls-4
workout with my girls-5
workout with my girls

Inte ofta vi lyckas tajma och köra ihop, men det finns ingen annan motivationsboost som är så grym för mig som att få köra med dessa 2, Mimmi & Vickan. När jag för några år sedan började träna med dom, var väl när jag började träna på riktigt. Vi hjälpte varandra med teknik, tips och filmade åt varandra för att kunna utvecklas. Vi gör fortfarande det även fast våra scheman inte är lika flexibla som förut. Men det betyder mycket för mig att ha personer som bryr sig om min träning, vill hjälpa mig och peppar mig att nå mina mål. Vi blir typ lika glada för varandras PR som våra egna =) Livet är så stressigt och man hinner inte ofta umgås med sina vänner, men att träna ihop gör väldigt mycket! Jag tänkte därför göra ett nytt inlägg där ni kan hitta en träningskompis (gjort ett förut, med massa bra kommentarer). ni som söker en träningskompis – passa på! Skriv en beskrivning av er själva, vart ni bor och vad ni söker, kanske vad ni tränar. Lämna er mailadress så ni kan bli kontaktade i kommentarsfältet =) Har så många härliga bloggläsare så det är underbart om ni kan hitta varandra här! <3

42 reaktioner på “LEG DAY WITH MY GIRLS”

 • Ella skriver:

  Hej alla!
  Ella heter jag och bor i Stockholm. Tränar på sats Odenplan. Studerar till civilingejör i Uppsala så pendlar emellan. Skulle vilja ha någon som vill träna med mig! Tränar oftast runt 17 tiden men ibland senare. Har i hela mitt liv hållit på med idrott, men nu har jag landat i gym. Tränar ca 4-5 dagar i veckan, så mycket jag hinner med helt enkelt!
  Du som tränar på sats Odenplan och vill ha en härlig, glad och peppande tjej att köra med, hör gärna av er på min mejl: [email protected]
  Puss

 • Moa wandell skriver:

  Hej allihopa. Jag heter Moa, bor på Värmdö i Stockholm. Gymmar 7 dagar i veckan och älskar styrketräning och att träna med fria vikter. Är 17 snart 18 för att tillägga. Har kort på sats och tränar lite överallt i Stockholm.

  Mejla gärna eller så. Wandell på Instagram.
  Kram 🙂

 • Olivia skriver:

  17 år och bor i Göteborg. Tycker om yoga, styrketräning och löpning. Klättrar även ibland. Stort intresse för hälsosam mat/mat i allmänhet. Söker någon att styrketräna med/acro yoga med/snacka träning med. Kram

 • Hanna Håkansson skriver:

  Tjej på 17 år som gärna vill hitta någon som är lika into träning som jag! Bor på Värmdö och går i skolan i centrala Stockholm och tränar på sats (kan träna inom hela Stockholmsregionen). Tränar för att bli stark och kunna använda/röra min kropp till högsta möjliga grad 🙂 har dock en ryggskada sedan innan så fokuserar mer på träning i sig dvs styrka och färdigheter snarare än att just lyfta tungt. Gammal gymnast och gillar därför kroppsvikt och mobilitet :))))))) intresserade kan maila mig på [email protected]!

 • Elin skriver:

  Hej!
  Elin heter jag, är 23 år gammal. Bor i Sundsvall och tränar på Ego, skulle gärna vilja hitta någon trevlig och peppande människa att träna med ?
  Tränar väldigt olika tider då jag jobbar i butik och ibland är ledig två dagar mitt i veckan, ibland blir det träning på tidiga morgnar och ibland sena kvällar! Går mycket på pass men vill gärna bli mer involverad i att ”lyfta skrot”, haha.

  Maila mig på; [email protected] ?

 • Olivia skriver:

  17 år och bor i Göteborg. Tycker om yoga, styrketräning och löpning. Klättrar även ibland. Stort intresse för hälsosam mat/mat i allmänhet. Söker någon att styrketräna med/acro yoga med/snacka träning med. Kram
  [email protected]

 • Elaine skriver:

  Hej!
  Jag heter Elaine, är 21 år och har precis flyttat till Lund. Tränar på fitness24seven men har inte hittat några gymkompisar här än! Älskar att träna och tränar gärna styrketräning! Hör gärna av er! 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag heter Amanda och är en tjej på 17 år. Jag tränar på sats lite överallt i Stockholm mellan 3-6 gånger i veckan. Skulle tycka det vore kul att träna med någon som är peppad och redo för utmaningar och byta lite övningar mellan varandra. I övrigt är jag social och öppen som person och tycker alla former av träning.

  Hör av er på [email protected] eller följ mig på instagram: @mandaaan

 • Lina skriver:

  Lina, 23, Halmstad. Kör Crossfit sedan två månader, annars är det powerwalks och intervaller som gäller. Vore kul med en pw/löparkompis 😀 Maila mig [email protected] /Lina

 • Sabina skriver:

  Sabina heter jag, är 24 år och bor och studerar i Gävle. Tränar gym på fyshuset 4ggr per vecka. Är väldigt flexibel med tider men föredrar att träna efter lunch (ca 13/14.00).
  Tränar du också på fyshuset så skicka iväg ett mail till [email protected] och berätta lite om dig också 🙂

 • Martina skriver:

  Hej!
  Jag heter Martina, 23 år, tränar på Sats Hötorget/Sickla. Söker främst någon som uppskattar boxningspass, Crosstraining, Grit Strenght. Jag tränar mest lunchpass, just nu bara tisdagar och lördagar i brist på tid . Hoppas att vi kan köra något pass ihop!

  Tveka inte på höra av dig till min mail: [email protected]

 • Martina skriver:

  Martina heter jag, är 25 år och bor och tränar i Skillingaryd. Gillar styrketräning och långpromenader ??????

 • Liisa Lindstrom skriver:

  SMÅLAND (VÄXJÖ-KALMAR)
  Liisa heter jag och är 24. Tränar mest löpning och styrketräning. Jag skulle gärna ha en helg-träningskompis, bor själv i Emmaboda (ligger mellan Växjö och Kalmar) och skulle gärna ses ex. varje söndag, kanske åka iväg och springa på olika platser, gärna i terräng, men också på andra fina ställen som strandpromenader osv. Tycker det är superroligt att träna och har verkligen motivationen uppe just nu, men jag skulle vilja se och njuta av flera platser, kanske avsluta med ett cirkelpass vid en dunge i skogen eller på en klippa vid kusten. Träningsturisa med någon härlig person och passa på att käka lunch på något lokalt cafe.
  Kanske lite väl specifik annons, men jag ger det ett försök! 🙂

  mail [email protected] instagram @liisalindstrom

 • Fredrika skriver:

  Hej! Jag är en 23-årig tjej som bor och tränar i Helsingborg 🙂 Tränar för tillfälligt på Filborna men är gärna ute och går och testar gärna på nya saker (klättring, squash,tennis, you name it) så är du sugen hör av dig till mig 🙂 [email protected]

 • cajsa skriver:

  HUR?! får du så fins ljus i den salen?? Helt omöjligt haha allt blir så gult för mig :(( Skulle du bli irriterad om man kom fram och sade hej någon gång, brukar gymma där men förstår att det är pivat haha =) Hur som, kan inte lägga upp lite inspirations pass på tex ben eller rygg? Har så dåligt med bra övningar och upplägg och det slutar mest med att jag kör på måfå och det suger… Skulle vara så snällt!! kramkram

 • Malin skriver:

  Heej! Är en glad och öppen 22-årig tjej från Stockholm som tränar styrketräning på Sats 5-6 gånger i veckan. Varierar mellan olika Sats anläggningar i Stockholms innerstad. Skulle tycka det vore superkul att träna tillsammans med någon som delar samma intresse och tillsammans pusha varandra till vårt bästa! ? Hör gärna av dig om det låter intressant 🙂 [email protected]

 • Åh vad spännande! Längtar tills jag också får söka träningsvänner efter graviditeten! 🙂 Ska bli kul att komma igång igen, kram!

 • Kajsa skriver:

  Kajsa heter jag och är en 25årig tjej som bor i Göteborg. Tycker särkilt mycket om att springa så det blir mycket ute men också på löpbandet. Har ett träningskort på NW där jag tycker om allt från spinning/yoga/styrketräning 🙂 har även klätterkort där jag minsann behöver fila på min teknik. Hade varit riktigt kul med en träningskompis 🙂

  • Nicolina skriver:

   Vi skulle kunna köra! Nicolina heter jag, 26 år och nyinflyttad i Göteborg. Bor nära slottsparken, så en gemensam springtur skulle vara trevligt. Tänkte börja yoga i slutet av oktober och byta mitt nuvarande gymkort (SATS) till NW som ligger i varenda gathörn här i GBG 😉

 • Sanna skriver:

  Halloj!
  Om det är någon därute som gymmar/simmar på Stockholm Stads idrotshallar får jättegärna hojta till på min mail [email protected] 🙂 🙂

 • Fanny Elgstrand skriver:

  Hej alla träningsglada!
  Jag heter Fanny, är 18 år och bor i Linköping. Jag bloggar om allt från yoga till att lyfta tunga vikter. Jag har problem med IBS-mage och delar därför många recept anpassade för detta. Jag läser tredje året på gymnasiet, läser en PT inriktning och jobbar som instruktör inom Yoga och styrka! Kika gärna in på elgstrands.blogg.se för att få inspiration och motivation till ett hälsosamt liv 🙂
  Kramar.

 • Ida Ohrt skriver:

  Hej!
  Jag heter Ida, 24 år och läser till sjuksköterska! Jag tränar på Fitness24Seven vid Fridhemsplan/Hötorget/Gärdet (bor på Kungsholmen). Tränar mest styrketräning men spelar också tennis på Janne Lundqvist tennishall eller på utomhusbanan i Kristineberg. Ca 5-6 pass i veckan, gymmet går jag till på vardagsförmiddagarna (gärna tidiga mornar ;)), tennis när som helst! PW och snacka skit är också fullt godkänt som träning. Vore grymt om vi kunde peppa varandra att våga lite mer! 😀 [email protected]

 • Amanda Malmborg skriver:

  Hej på er! Jag är jättesugen på att hitta en träningskompis! Tränar på SATS Slakthuset, precis vid Globen.
  Bor som ni kanske förstod i Stockholm alltså.
  Jag fyller 20 år i vinter och tränar mest styrka med fria vikter men är öppen för att testa det mesta, skulle verkligen uppskatta någon att kunna dela tips och inspiration med, självklart också en person som är ”hängiven” till träningen 🙂
  Jag själv är väldigt lättroad och positiv, social och väldigt lätt att handskas med.
  Mejl:[email protected]

 • Sandra skriver:

  Hejsan! Jag är 22 år och nyinflyttad i Göteborg. Jag gillar allt som har med träning, hälsa, fitness och mat att göra! Gillar de flesta träningsformer och är öppen för att variera mig men det som ligger mig närmast hjärtat är styrketräning med fria vikter :). Just nu tränar jag på Friskis&svettis i Frölunda men kan träna på alla Friskisanläggningar i Göteborg. Vill du ha en ny träningskompis så tveka inte med att höra av dig 🙂
  Mejl: [email protected]
  Instagram: sandrahaga

 • Rouaa skriver:

  Hej!
  Jag heter Rouaa och är 22 år. Jag bor i Stockholm och tränar på 24/7, mest i bredäng men kan röra mig överallt i Stockholm. Jag kör styrka, med vikter och kroppsvikt. Jag söker någon som kan peppa mig och pusha mig ur min comfort zone och självklart som jag kan peppa lika mycket! 🙂 jag pluggar och jobbar så kommer inte kunna träna tillsammans hela tiden men någon gång i veckan hade varit trevligt 🙂
  Maila gärna:
  [email protected]

 • alva skriver:

  Heeeeeeej! Alva, 20 år! bor i Stockholm. Tränar på fitness 24/7. Både i Järfälla och i stan. Älskar styrketräning och skulle gärna hitta en kompis att träna med så man kan peppa varandra och lära sig massa nya saker! 🙂 det vore så roligt att träffa en annan motiverad tjej att snacka skit och träna med!!
  [email protected]

 • Emelie skriver:

  Hello!
  Emelie heter jag, 27 år gammal, bor i norrrort men tränar på Gymmet Sthlm (Liljeholmen), tränar 4-5 dagar i veckan och i huvudsak tung styrketräning. Jag söker dig som gillar att utmanas och att utmana och som också, i huvudsak, ägnar dig åt tung styrketräning – främst basövningarna, ska tilläggas!

 • Vanja skriver:

  Halloj!
  Vanja persson heter jag och söker en träningskompis!
  Jag tränar på STC-rollsbo (Kungälv, lite utanför Göteborg) men kommer in gratis på alla STC gym. Fokuserar mer på muskelkontakt än att lyfta tunga vikter då jag personligen tycker att det är roligare! 🙂
  Jag är väldigt glad och sprallig som person, men också seriös när det behövs. Är även lite blyg vid nya människor men det släpper oftast ganska snabbt. 🙂
  Man kan kontakta mig på [email protected] eller på kik-knasboll96

 • FIT by Emma Hå skriver:

  Emma, 27 år, tränar på Fitness24Seven i Göteborg. Är relativt nybörjare på gymmet och har en del övervikt som jag hoppas bli av med. Har stora drömmar! vill gärna ha någon att prova nya övningar med, fota varandra på gymmet till våra bloggar (min kille tycker det är pinsamt) och utvecklas och peppa varandra! Hör av dig på [email protected].

 • Helen skriver:

  Hej! Jag är en tjej på 24 som bor i Uppsala och gymar på actic ca 4-5 ggr i veckan. Jag tycker att det vore kul med en till gymkompis då det är så mycket roligare att peppa och lära varandra nya övningar etc genom att träna ihop 🙂 tränar mest styrketräning varvat med lite cardio. skicka ett mail om du vill köra ett pass ihop! 🙂

 • Gabi skriver:

  Stockholm¨
  Hej! Mitt namn är Gabi, 26 år och flyttade till Stockholm i augusti för att plugga journalistik på folkhögskola och söker vänner utanför skolan att träna/umgås med på fritiden, jag tränar på fitness24/7 6 dagar i veckan 2 cardio och 4 styrka, bor i Jakobsberg men kan träna i centrala Stockholm också 🙂
  Kontaktas på [email protected]

 • Amanda skriver:

  Hej! Jag heter Amanda, är 25 år och bor i Växjö. Just nu tränar jag på Puls och Träning, men är påväg att byta gym (öppen för förslag). Jag skulle vilja ha en träningskompis att träna styrketräning i gymmet med, även lite löpning, eller annan cardio. Peppa varandra liksom! ? Hör gärna av dig.

  • Samira skriver:

   Hej! Jag heter Samira och jag är också 25 år, nyinflyttad i Växjö! Jag tränar på Nordic Wellness och yoga i centrum. Det skulle vara jättekul att gå på pass med någon eller träna i gymmet. Hör gärna av dig om det låter intressant!

 • Michelle skriver:

  Hejsan!
  Jag heter Michelle, är 23år och bor i Kalmar. Jag tränar just nu på fitness24seven, skulle vara jätte roligt att hitta en träningskompis både för styrka, pw och löpning? (Eller fika?) hör gärna av er till mig, skulle vara kul att hitta nån att peppa och motivera varandra ?
  [email protected]

 • Lisa Jonsson skriver:

  Luleå- stil

  Hej! Jag pluggar till civilingenjör inom Rymdteknik på universitetet i Luleå och jag tränar mest styrka men också lite roliga pass ibland. Det skulle vara att hitta en träningskompis så att man kan peppa och motivera varandra 🙂 hör gärna av er 🙂

  [email protected]

 • Ocean Firm skriver:

  Behöver du en brådskande lån? om ja kontakta oss via e-post. (Oceanloanfir[email protected])

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR