GYM TIME

  
Dags att röra sig mot gymmet =) Har typ inte fotat nåt nytt så bjuder på denna från i LA för FEMIMAL! Vet inte vad som hänt med mitt ansikte men i lördags när jag fick panik och letade min telefon så fick jag nåt utslag på halva kinden och nu har det blivit helt torrt och konstigt?? Sorry för detaljer men känner mig inte så fager just nu för de här har gjort att resten av min hy spårat ur? Har fått två finnar inte nice! Brukar aldrig få det nästan. När jag var yngre hade jag mycket problem med min hy och det försvann när jag började med ppiller. Dock har jag lite problem ibland och inte helt nöjd. Läst mycket om microneedling och AHA-syra i kombination så tänkte testa en sån kur =) Nån som testat? Svindyrt men ändå värt om de blir bra!

13 reaktioner på “GYM TIME”

 • Ronja skriver:

  Kan vara ett allergiskt utslag. Fick likadant i ansiktet för ca 2 månader sen och trodde bara att jag var torr men det försvann aldrig tills jag besökte sjukhuset. Där fick jag Cleratin och hydrokortisonsalva. Det hjälpte! Hoppas det försvinner! 🙂

 • Emma skriver:

  Hej Alexandra! Tack för en inspirerande blogg:) Jag är leg sjuksköterska sedan 13 år och har nu gått över till den estetiska branschen. Jag jobbar på E.Stelle Medical Karlaplan. Där jobbar vi med både kemiska peelingar och även microneedling. Peelingarna vi jobbar med är helt fantastiska och det blir super bra resultat. Finns olika för olika hudtyper och olika problem. Jag gjorde själv en behandling för 2 veckor sedan och huden får en otrolig lyster!;) Behandlingen skräddarsys efter din hudtyp och kan kombineras med microneedling om din hud tål det. Det går garanterat att få ordning på din hud! Vi har alltid fria konsultationer och tittar gärna på ditt ansikte och ser hur vi bäst kan hjälpa dig. Om du är intresserad når du oss på tel: 08-6609032 eller [email protected]. Kram Emma S

 • Elmira skriver:

  Vad har hänt med din rygg på bilden? Ser lite konstigt ut :O

 • No skriver:

  Ok.. Why don’t you post in English anymore?? 🙁

 • Sandra skriver:

  Du är helt perfekt! Vad gör en liten finne! Jag tro det kan va vanligt eksem, torreksem, hösteksem. Själv lider jag själv av eksem samt peroral dermatit.. Å det är inte kul kan jag säga! Snacka om en käftsmäll för självförtroendet :/

  • alexandrabring skriver:

   Men hela mitt face har typ blossat upp haha! Åh kanske det som det är! Säg till om du har nåt bra tips

 • Emy skriver:

  Snubblade över ett tips som kändes lite föör ”hemmahäxa” men ibland är man ju desperat och testar allt 😉
  Kuren är supersimpel och kostar nästan gratis om du ej redan har vanliga C-vitaminbrustabletter hemma? Om inte – köp en rulle, för detta har helt ärligt revolutionerat min hy! Fick också upplblossande omgångar lite hipp som happ och av ingen orsak jag kunde identifiera så har hyfsat less när jag tillslut snubblade över detta:

  Receptet är mycket enkelt:

  Mät upp 100 ml vatten i typ en shake som du kan avvara en 5-7 dagar, därefter slänger du bara i 4 C-brus om de innebåller 1000 mg C-vitamin. Bara 500 mg? No probm, då dunkar du i åtta totalt! Låt stå åtminstone över natten så att syror och liknande verkligen hinner blanda sig.
  På morgonen när du kliver upp sen sköljer du ansiktet och INNAN andra krämer, serums, primers whatever läggs på så tar du en bomullsrondell, dunkar ner lite lätt i lösningen (den ska jag fuktig men blir bara bökigt och konstiga gula fläckar överallt om det droppar om den, haha :P). Nu duttar du helt enkelt försiktigt på de utsatta områdena. Jag duttar i nån minut och har jag nån riktig vulkan avslutar jag med att låta bomullsrondell sitta kvar punktmarkera lite extra.
  Det kan svida lite eftersom det är syra men det är ej farligt.
  3-4 gånger per dag har jag läst ska bara ”optimalt” och också att man ej bör köra mer än ett bar veckor i sträck för att sen låta huden lita.
  Har på senaste tid gått över att droppa ner en droppe i min hudkräm istället då huden kan kännas lite stram efter duttning. Funkade utmärkt för egen del och märkte ev av nån minskad effekt. Dock viktigt då att återfukta lite mer än vanligt då har jag märkt efetersom syran får ligga på hela dagen. Annars brurkar jag sköljva av ’masken’ inom 10-15 min.
  Citron är fuktighetsupptagande disinfekternade och sammandragande.
  Min personliga terori är också ”jämnar” ut hudtonen eftersom citron har en viss blekande effekt, samt att den lugnar inflammation och märkbart reducerar både utslagets rödhet och eventuell ”upphöjdhet”. Antar att det har med alla antioxidanter och så att göra…

  Nåväl, ett billigt tips som jag använder dagligen sen 6-7 månader tillbaka och hyn blir bara bättre och bättre så för min del var det ju jackpottQ Hoppas det kan vara till hjälp även för dig 😀

 • lovisa skriver:

  du är så snygg kvinna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR