PINK RIBBON – KROPP & SJÄL HÄNGER IHOP 

pi

Oktober = rosa månad! Jag lider av extrem dödsångest så brukar oftast bara blunda åt allt som har med sånt att göra. Min mormor gick bort i bröstcancer och jag tycker det är en fruktansvärd sjukdom. För några månader sedan hittade jag en knöl i mitt bröst och gick till läkaren. Hon konstaterade att knölen var 2 x 2 cm(!) och jag började typ planera min begravning hehe. Tror alltid det värsta när det kommer till att vara sjuk. Besökte i alla fall bröstcentrum och fick göra en undersökning + ta prov från knölen. Som tur var så bestod den bara av vävnad! Men – jag önskar att alla skulle få känna samma lättnadskänsla som jag fick <3 Tyvärr är det 20 kvinnor varje dag som får ett annat besked 🙁 Det var i alla fall lite av ett wake-up call för mig. Jag är glad att jag tränar regelbundet och inte äter mycket skit. Att träna och leva hälsososamt gör att man inte drabbas av cancer i samma utsträckning (en halvtimmes fysisk aktivitet om dagen räcker). Fysisk aktivitet minskar risken för just bröstcancer, men också tjocktarmen och livmodern. Finns så mycket fördelar med att röra på sig, hoppas att alla förstår det. Min samarbetspartner Oral-B erbjuder 20% rabatt på alla deras produkter på Clas Ohlsson och utlovar även att skänka en del av försäljningen till rosa bandet här. Bästa!

Inlägget presenteras i samarbete med Oral-B. 

4 reaktioner på “PINK RIBBON – KROPP & SJÄL HÄNGER IHOP ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR