SATURDAYYY

Alexandra Bring-123

God morgon mina darlings! Bilden ovan är från Fitnessgalan tidigare i år för jag tog inga bilder igår. Åkte till Malmö med Ako och jobbade över dagen, sedan kom vi hem igår kväll och var så sjukt trötta, för vi sov båda väldigt lite natten innan. Det blev en kväll i soffan och inte speciellt produktiva =) Jag har ett årligt problem vid den här tiden, jag blir alltid höstdeppig. Det är så sjukt jobbigt, jag vet ju att det beror på det och annars kan jag alltid ändra mitt tankesätt och må bättre, men just på hösten är det oundvikligt. Jag tänkte köpa D-vitamin idag, läste att det kan hjälpa. Hoppas hoppas! Blir så introvert och otaggad på allt. Har i alla fall varit en bra jobbvecka, köpte ett bolag hos min revisor och passerade mitt mål för min omsättning 2015. Målet blir att dubbla det nästa år, och det ser verkligen ljust ut. Work hard, play hard 😀 <3  Hur mår ni? Hoppas ni inte är lika påverkade som jag av årstider!!!

God morning darlings! The pic above is from Fitnessgalan earlier this year. We went to Malmö yesterday and worked over the day, we got back last night and was super tired. We just stayed home =) I have an issue every year at this time, I always get depressed in the autumn. It’s so hard, because I know its because of that and I try to change my way of feeling with my mind but its super hard. I will buy some D-vitamin today and hope it will help me!!! Well well. I had a really good work week last week though, I bought a new company and also I achieved my goal for 2015. I wanna double it next year and it looks good. Work hard, play hard 😀 <3 How are you? I hope you’re fine! 

6 reaktioner på “SATURDAYYY”

 • Helen skriver:

  Hej
  Jag brukar alltid bli så trött på hösten, men iår har jag sedan en månad tillbaka ätit bland annat d-vitamin och än så länge känner jag mig piggare. Det skadar ju inte att prova, lycka till i höstmörkret ?

 • Linda skriver:

  Nej D-vitamin hjälper inte……. Bara om du vill försämra förutsättningarna för din lever och dina njurar. Jag tror det är effektivare att spola ner vitaminerna i toaletten. Däremot hjälper träning. Det är seratoninet i din hjärna som sjunker och sådant kan inte regleras med en helt meningslös vitamin. Läs på!

  • Matilda skriver:

   Det låter som att någon annan behöver läsa på. Höstdepp är inte att likställa med låg serotoninnivå, utan kan mycket väl förebyggas med d-vitamin.

 • roshy skriver:

  can you tell us more about what you archived or is it a secret? i am really curious now :)) congratulations, i applaud you <3 what company did you buy? and what was your goal?

 • Aaron skriver:

  Kiss and hug and love to you, please cheer up and enjoy the nice October delights dear Alex
  https://www.youtube.com/watch?v=6lFxGBB4UGU

 • ayu skriver:

  I also suffer from S.A.D. Weather affects me even in summertime, but it’s much much worse in autumn and winter. Short days make me absolutely miserable and every year I make terrible decisions in wintertime, regarding my studies, job, relationships… Being out help me most, but when it’s dark, wet, foggy and full of smog, it doesn’t work. I just want to sleep for 20 hours every day. I live in a city that is always very foggy in wintertime, even if it’s sunny above it, we don’t see the sun. I just long for spring, my favourite time!
  I can’t imagine living even more north, with even shorter days.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR