BREAKIE

frulle

Granola <3

Hej darlings! Skönt med vintertid eftersom jag kom hem väldigt sent igår haha, så fick en sovmorgon ändå 😉 Blev en lite spontankväll med middag på Hotellet följt av en sväng på Boquerian. Så roligt! Men tröttmössa idag för igår var jag på träningseventet med Reebok hela dagen. Sjukt vad mör jag är nu, galet!!! Ska visa mer därifrån senare. Mycket gladare i själen efter denna helg med mina underbara nära och kära och all träning igår haha. Helt klart redo för ny jobbvecka som för mig börjar idag med massa bloggande yeyyyyyy =) Hoppas ni mår bra!

Hi darlings! So nice with winter time because I got home really late last night, so I could sleep a little longer 😉 It was a spontanoues night with dinner at Hotellet and off to Boquerian. So much fun! I am really tired today because yesterday I was at the training event with Reebok all day. I am so sore!! I will show you more from that later. I am much happier now after this weekend of my dear ones and all the workouts yesterday haha. So ready for a new week of work that starts today with a lot of blogging yeyyyyyyy =) I hope you feel good!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR