WHAT A TIME TO BE ALIVE

gym session-2
gym session-3
gym session

Från mitt senaste lyftarpass! Sjuuuuuukt kul att vara igång igen även fast denna vecka inte har varit enligt schemat igen, hehe. Det svåra med schema för mig!! 🙁 Det började med att jag körde på SATS Odenplan, inte mitt favvogym men ligger närmst där jag bor. Dom har byggt en stor crossfit-del med mattor överallt. Jag brukar köra lyftning där men blev tillsagd nu, tydligen får man ej dumpa vikter där.. Det var i mitten av passet, så fick avbryta och köra rygg istället. Sen har jag inte kört på mitt vanliga gym så har inte kunnat köra. Längtar verkligen tills Ako öppnar sitt gym. Där kan jag slappna av och träna hur jag vill, dröm! Även fota, filma mm. Nu ska jag snart packa gymväskan, får se vad det blir idag 😉 PS. Ni har väl inte missat att ni får 15% off femimal.com med koden ”alexandra15”?

12 reaktioner på “WHAT A TIME TO BE ALIVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR