PHOTOSHOOT

IMG_0366.JPG

Idag ska jag fotograferas. Brukar stressa upp mig och träna och äta för att komma i ”form” men har inte alls gjort det nu. Orkar inte stressa saker =) Tränar för att det är roligt nu och vill inte komma ur mitt flow. Den här bilden tog i alla fall Binais när vi fotade i LA. Äääälskar färgerna!
Det är så roligt med mitt liv, ingen måndag är nog lik den andra. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag aldrig slutat jobba för det jag vill ha. Många tycker att jag är knäpp som håller på med nya saker hela tiden och jobbar jämt fast jag skulle klara mig och kunna ta det sjukt mycket lugnare. Men visst, det är nice att jobba hårt och tjäna pengar MEN det är ännu mer nice att kunna känna sig utmattad, utvecklad och nöjd när huvudet ligger på kudden och det är dags att sova. Jag är en riktig utvecklings-junkie som hela tiden vill lära mig nya saker. Jag blir så lätt uttråkad och understimulerad, det är verkligen på gott och ont. Visste inte att  den här sidan fanns hos mig när jag var yngre, att jag skulle vara egen företagare och sitta på förhandlingar med några av Sveriges största bolag. Det är så coolt!
Var bara tvungen att stanna upp för några sekunder och reflektera över den resan jag gjort. Hard work pays off!!!! Känner mig som en helt annan människa och för en gångs skull så har jag faktiskt mig själv att tacka. Hoppas ni börjar dagen lika taggade som jag. NI är grymma och NI kan åstadkomma exakt det ni vill bara ni är villiga att jobba hårt för det, glöm aldrig det. Kärlek <3

7 reaktioner på “PHOTOSHOOT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR