ONE LIVE

one live-3
one live-4
one live
one live-2

one live-5

Heeeeeej! Här kommer bilder från Reebok & Les Mills One Live-event i lördags. Det var sååååååå roligt 😀 Hade verkligen skitkul. Dom hade en stor Reebok-shop där (om ni vill ha något så finns alla kläder hos Intersport online här) och det var en massa olika träningspass på olika ställen runt om i Globen för instruktörer och oss andra som ville träna. Tänkte att det skulle bli helt ok men asså vilken dag, det var så nice. Mimmi följde med mig, extra nice då. Vi gick på två olika Les Mills pass, ett GRIT PLYO-pass och ett CORE-pass, CXWORX. Asså vilken sjuk träningsvärk jag har, galet! Stort tack Reebok & Marcus för en GRYM dag och ett grymt event. Om ni har möjlighet så rekommenderar jag verkligen er att joina nästa år 🙂 <3

Detta inlägg presenteras i samarbete med Reebok.

1 reaktion på “ONE LIVE”

  • Anna skriver:

    Hej! Jag vill supergärna veta vart marmor-tightsen är ifrån, de var inte på vintersports sida.. Så snälla hjälp mig! 😀 Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR