WORK DAY

office-2
office

Hahaha inte alls stage:at 😉 Såhär såg det ut igår på CUBE-kontoret med syrran, Rampan & Lisa! Skulle fota några grejer för kommande samarbeten och fixa lite saker. Alltid kul att träffa lite folk om dagarna haha! Men eftersom jag är där så sällan blir det inte speciellt produktivt utan  mest massa snack! Längtar dock tills jag har eget kontor efter årsskiftet, kommer kännas enklare  att skilja på jobb & fritid. Jag har varit så OTROLIGT trött i veckan. Köpte idag järn & d-vitamin på Apo, hoppas att det kan hjälpa till lite. Detta mörker alltså, bara att försöka vänja sig =) Hoppas jag känner mig lite piggare innan helgen, har en hel del inplanerat och jag hoppas att jag har energi!

Not staged at all 😉 This is how it looked yesterday at the CUBE office with sis, Rami & Lisa. I was there to shoot some things. It’s always nice to see some people during the days haha! But since I don’t go there that often, I always end up talking a lot! I can’t wait until I got my own office after new years, it will be easier for me to know whats work and whats free time. Ive been SO tired this week. I bought some iron today and also d-vitamin, I hope it will help me. This darkness, I just have to get used to it =) I hope I will feel better before the weekend, I have a lot planned and I hope my energy will be there with me! 

3 reaktioner på “WORK DAY”

  • Diana skriver:

    wow man blir förvånad när man hör att en som tränar och äter så bra som du gör är trött.. man tror ju att det är medicinen till allt typ, kost och träning. Men ja prova d-vitamin om det är så att du kanske inte får i dig tillräckligt i din kost. :/
    Bilderna var jättefina, himla kul att ha kollegor ändå. 😀

  • Emma skriver:

    Åh, vart är din fina vita topp ifrån?

    Tack för all inspiration du kommer med, U go girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR