LOREAL

loreal-3
loreal-4

Say hello till ett galet roligt samarbete – tillsammans med L’Oréal Paris. Superbra eftersom jag använder många av deras produkter =) Detta eftersom dom precis lanserat deras nya produktserie Elvital Nutri Gloss LuminizerDen ger skinande hår i 48 h genom att försegla hårets yttersta lager. Den rengör också fibrerna i håret på orenheter. Tillsammans med L’Oréal Paris och denna nya serie, kommer jag och min syrra vara på plats på OOOAW (out of office) som verkar hur nice som helst! Hade faktiskt tänkt dra dit nån gång själv, men nu får jag kombinera nytta med nöje 😉 Det är alltså en stor AW där massa arbetande människor träffas och tar en gemensam AW. Har ni hört talas om det? Det är på fredag på Waterfront. Ni kan läsa mer om det HÄR. Jag har i alla fall möjlighet att tävla ut 9 st VIP-biljetter dit till er!

Vad vinner man?

VIP-biljetter för dig + en vän till en festlig AW på Waterfront i Stockholm fredag 30:e oktober kl.17-21. Där har L’Oréal Paris tillsammans med OOOAW ett event samband med lanseringen av den nya produktserien Elvital Nutri Gloss Luminizer.

Tävlingsvillkor:
Åldersgräns 18 år. Du betalar själv transport och ev. boende

Hur tävlar man?

Mejla din motivering om varför just du och din vän ska vinna VIP-biljetter till [email protected] Nio vinnare utses och kontaktas via mejl efter kl. 18.00 i kväll (torsdag).

I samarbete med L’Oréal Paris.

4 reaktioner på “LOREAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR