TIRED GIRL

  
God morgon babes! Är påväg från körskolan, och vidare mot kontoret för att fota. Igår somnade jag mitt på dagen, var en zombie hela dagen verkligen. Idag känner jag mig piggare som tur är. Måste varit pga vintertiden?! Gick till gymmet men det var det sämsta passet jag haft. Har i alla fall lyssnat på kroppen och vilat. Skjutit på alla måsten osv. Jag tror verkligen nyckeln till att må bra är att lyssna på sin kropp och våga vila. För mig som har mycket som MÅSTE uppdateras varje dag är det sjukt stressande, men jag har lärt mig att ta det lite lugnt med det också. Inget är värt om kroppen bara fallerar. Men – nu så =) Preppat med vitaminer och MASSA mat och sömn. Ikväll ska jag träna och hade tänkt köra ett riktigt grymt pass! Bra plan va haha? Ako åker iväg nu och känns tråkigt att inte följa med upp i år för inspelningarna av gladiatorerna, men har massa saker hemma och våra katter. Ska i alla fall upp en helg! 

Sorry about my lack of updates in English lately. I’ve been so tired so I haven’t been able to work as much as I usually do so I’ve been prioriting my updates in general. But I finally feel better so now I’m back =) FYI you can always use my translation tool in the upper right corner! Ive been listening to my body and my first priority has been to rest. So now I feel much better 🙂 I’ve also added a lot of vitamins and been eating a lot. Tonight it’s finally time for the gym. My plan is to do a kickass workout 😉 

3 reaktioner på “TIRED GIRL”

 • Sara skriver:

  Skönt med liknande bloggar där man kan hitta motivation!

  Jag vägde 56 kg gick upp till 117 kg,
  lyckades gå ner 58 kg och nu är
  jag uppe på 105 kg igen.
  Blir en jäkla viktresa 2016.
  Så jag behöver all motivation jag kan hitta!

  http://hajnal.se

 • nicole skriver:

  Hej Alexandra, har precis börjat läsa din blogg så vet inte så mycket om dig ännu men något du gör är att inspirerar, du får en att känna sig motiverad!!! tummen upp för det! 🙂 vacker är du också!!! din rumpa är to die for ha ha…

  Jag undrar om du inte kan skriva vad du använder för aminosyror,protein osv lite kort och gott helt enkelt.
  Undrar också om du kan göra ett inlägg med rump/benövningar som du tycker är/tar ”bäst”? samt lite tips vad du tycker är viktigt och vad du upplever har gett dig dem resultaten du fått med din träning. 🙂

  Keep it up girl!!! KRAM NICOLE

  • alexandrabring skriver:

   Tänkte göra en videblogg av det 😀 Kolla kategorin training & exercises för massa övningar. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR