REEBOK CONTEST

reebok1-2
reebok1
OUTFIT 1!
reebok2-2
reebok2
OUTFIT 2!

reebok3-3
reebok3-5
OUTFIT 3!

OKEJ det här är typ det bästa jag någonsin fått göra på min blogg. Som ni vet samarbetar jag tillsammans med Reebok och jag älskar deras kläder. Jag vet att ni tidigare bett om att ha en tävling med träningskläder. HERE WE GO! 😀 En höstig outfit, en crossfit-outfit och en Alex-outfit rakt igenom med sjukt mycket färg. Kolla igenom bilderna och fundera ut vilken ni gillar bäst för.. Ni har chansen att vinna en av dom! Ni tävlar genom att fylla i formuläret nedan, motivera varför ni vill vinna, skriv vilken outfit ni vill vinna (1, 2 eller 3). Tävlingen avslutas — och Reebok kommer kontakta vinnaren via mail! Genom att vara med i tävlingen så godkänner du att Reebok skickar nyhetsbrev till dig, så missar ni inget nytt 😉 1-3 pris är alltså en av mina outfits på bilderna som jag valt ut! 4-10:e pris får ett par av mina favoritsneakers. Dom på sista bilden som jag visat er förut. Hur nice?! Lycka till!!!! <3 <3 <3

9 reaktioner på “REEBOK CONTEST”

 • Evelina skriver:

  Hej, jag skulle vilja vara med och tävla men är född 1999. Lite synd för jag vill inte ljuga om min ålder och säga att jag är 97. Synd….

 • A skriver:

  Får man inte tävla om man föddes senare än 1997?

 • Kamilla skriver:

  Kan man deltage i konkurransen selv om man bor i Danmark? 🙂

 • Alexandra H skriver:

  Sjukt snygga outfits och bilder, älskar verkligen färgen på den nedersta! Sneakersarna ser också grymt bekväma ut. Jag lägger in mitt bidrag och hoppas på det bästa 🙂

  Ha en superhärlig helg!

 • Mirjam skriver:

  Måste man vara född tidigare än 1997 för att vara med och tävla? 🙂

 • Lisa skriver:

  Hej Alexandra,
  Ditt bästa tips för självförtroendet?
  Jag är helt ny i en större stad, så ingen känner mig, men imorse när jag kom till gymmet och skulle köra ben (i mina nya skor och allt) så låste allt sig bara. Jättemycket folk, inga skivstänger och jag ville bara åka hem- vilket jag gjorde…
  Hur ska man komma förbi sånt här? Hur kan man peppa sig själv? Jag vet att alla är på gymmet av samma anledning, men idag låste sig allt bara och nu ligger jag hemma i soffan och tycker synd om mig själv. ?

  Kram från Lisa, 24 (snart 25!!!) som fortfarande blir som ett barn då och då. ?

  • alexandrabring skriver:

   Man kör bara!! Tvinga dig själv att göra det så kommer det släppa efter ett tag. Jag vet exakt känslan, känner precis likadant på vissa gym. Men ibland får man bara stoppa i hörlurarna, höja musiken till Max och köra <3

 • Vivien Hjelm skriver:

  Sjukt bra tävling Alex! Nyfunnen kärlek till reebook så detta är ju perfekt♡♡

 • Kristina skriver:

  Hey Alexandra!

  Can girls from other than Sweden also join this contest?

  Kisses from Croatia, you are just awesome! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR