MER ÄN BARA EN BLOGG

Sista veckorna har verkligen varit en ögonöppnare för mig. Det är lätt att stänga in sig hemma och glömma bort omvärlden haha! Jag har aldrig haft som mål att bli känd på något sätt, tvärt om så har tanken alltid skrämt mig. Det har inte alls varit ett självklart val för mig att exponera mig i den utsträckning jag faktiskt gör det. Att få all uppmärksamhet i media är häftigt men skrämmande för mig. Det är bra för att jag kan nå ut till många fler men det sätter också press på mig. Jag kan ibland försöka granska mig själv kritiskt och se om jag är den jag vill att jag ska vara utåt. Det många inte tänker på är att som profil i sociala medier så kan vi egentligen visa oss hur vi vill. Vi kan försköna oss, vi kan retuschera våra bilder, vi kan välja hur vi skriver och uttrycker oss. Min teori till att jag är väldigt känslig är för att jag försöker vara mig själv. Jag vill visa en verklig bild av hur jag är, även fast det ibland kan ta emot. Den här veckan har jag mått svindåligt. Jag har haft hög vilopuls, varit extremt trött och skitit i att träna för att min kropp inte pallat. Jag har inte städat hemma, lagat någon fin mat eller varit en glad tjej. Jag kan bli så otroligt frustrerad och stressad av att jag inte kan leva i det tempot som jag vill, men samtidigt har jag verkligen lärt mig att lyssna på kroppen. Jag ville bara påminna er alla om att hur ni mår alltid ska vara det primära, inte hur saker ser ut utåt. Stirra er inte blinda på liv som målas upp som perfektion. Vi alla har våra stunder. Jag t ex har nästan bara laddat upp gamla bilder för att jag varit sju svåra år majoriteten av dagarna. Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, haha. Men ville nog egentligen bara säga tack för att ni valt att följa mig och jag hoppas att ni mår bra av det! Då är jag nöjd. Vi är alla bara människor och ändå ganska lika <3 Jag är i alla fall återhämtad nu och har världens bästa helg. Jag uppskattar livet så mycket och att allt jag jobbat hårt för i flera år kommer tillbaka på rätt sätt. Ibland kan man tänka, varför gör jag allt det jag gör? Men så kommer dagar som denna, och allt känns så himla självklart. Jag är precis där jag borde vara. Och mycket är tack vare er. Puss 

  
Jag och min älskling Prinsen! 

10 reaktioner på “MER ÄN BARA EN BLOGG”

 • Lisa Jonsson skriver:

  Känner igen mig mycket i det du skriver, vad fint att du vågar skriva om saker som inte är så roliga i bloggen. Tack för en superbra blogg, blir väldigt peppad av att läsa den 🙂 kram

 • Stephanie skriver:

  Vart är tröjan ifrån ??

 • Terhi skriver:

  Bra tekst! Jag tycker det samma; vi är bara människor och livet behöver inte ser ut helt perfect hela tiden.

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

 • Emmy skriver:

  Tack tack tack för ditt ärliga inlägg!
  Jag känner igen mig i allt du skriver och önskar att fler vore lika ärliga och öppna.
  Fortsätt vara dig själv!
  Tack igen.

 • Johanna Andersson skriver:

  Detdär inlägget var precis vad jag behövde läsa. Denna veckan har inneburit dåligt humör, trötthet, orkeslöshet, tårar i ensamhet, ångest & jag vet inte vad… Jag blir så sjukt stressad av att inte må bra & lyssnar inte alls på min kropp. Hjärnspökena tar över totalt. Då känns det lite lättare att läsa en såhär ärlig text & få en tankeställare om att man inte är ensam om att ha det jobbigt & jobbiga tankar & må dåligt. Då känns det lättare att försöka vända det negativa till något positivt & veta att det faktiskt blir bättre. Så tack Alexandra, för att du är du ❤️

 • erika skriver:

  Alex du är min idol. Det har du varit jättelänge & inlägg som detta bara förstärker det ännu mer. Du är fantastisk <3 kram!

 • julia skriver:

  du borde testa mindfulness!

 • Sabina skriver:

  Alex du är verkligen en stor inspiration när det gäller fitness & träning och hälsa. Detta inlägg förstärkte bara en ännu mer postiv bild av dig och varför jag väljer att följa dig och ha dig som min förebild. Mycket tack vare dig som jag valde att lägga ner mer tid på hälsa & träning och hur jag mår inombords.

  Ha en fortsatt fin tisdag och en bra vecka! Lycka till med körkortet 🙂 <33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR