JANNI FOR NELLY

janni_5_se

shop the COLLECTION – HERE

Igår lanserade min grymma vän Janni sin kollektion. Så roligt! Finns massa snygga partykläder bland annat och klänningar. Kika in den! Så roligt att ha så grymma vänner runt sig <3 Jag är hemma och mellanlandar, överlevde halkbanan och nu är det dags för naprapaten. Vi hörs lite senare. <3

Yesterday my babe Janni launched her clothes. So fun! There’s a lot of nice party outfits and so. Check it out! Now I am on my way to the naprapath, I survived this morning. Talk to you later <3 

3 reaktioner på “JANNI FOR NELLY”

  • Platin skriver:

    SV: Tack för din kommentar! Vad snällt skrivet.. 🙂 <3

  • sara skriver:

    Hej!
    Jag var sockerberoende (eller är det fortfarande men försöker sluta). Antingen så går jag all in o slutar med allt socker, eller så äter jag massa. Vad jag märkt så fungerar det för mig om jag tar bort lite av sötsakerna dag för dag. Tror du det är en brs idé? För tar jag bort exakt allt så vet jag att jag kommer gå tillbaka till ruta 1 igen o börja äta det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR