HEMMATRÄNING

Alexandra Bring_

Fått många önskningar om övningar att göra hemma för ben, rygg, axlar osv. Nu ska jag vara sådär brutalt ärlig som jag oftast är.. Om ni vill bygga muskler/styrka, få en viss typ av resultat så kommer ni med största sannolikhet behöva gå till gymmet. Visst, har ni en sjukt bra fantasi eller har vikter hemma så är det en annan femma, men att bara använda egen kroppsvikt anser jag är ganska begränsat. Jag gör väldigt få övningar som bara innefattar egen kroppsvikt. Att försöka bli stark skulle vara svårt för mig att uppnå hemma. Dels pga att jag inte har redskap nog men också för att jag inte kan använda mitt hem/mitt kontor för att stänga av och fokusera på träning. När det kommer till magträning eller att köra igenom kroppen kan jag lätt köra en liten WOD, men skulle aldrig klara mig på endast den träningen. Jag lägger bara upp sånt jag själv tycker är bra och kör, så därför är det svårt för mig att sätta ihop massa hemmapass bara för att nå en hög tittarsiffra. Jag hoppas att ni förstår hur jag tänker!

Sorry guys, I will make a short one for you because I am in a hurry. I don’t share any home workout videos because I don’t workout like that and if your goal is to get muscles or get strong its really hard to get there just by working out at home! 

25 reaktioner på “HEMMATRÄNING”

 • Diana skriver:

  Men jag har vikter, band, pilatesboll och motionsband hemma.. så jag skulle gärna vilja ha hemmaövningar. 😀

 • Lydia skriver:

  Gud vilka snygga byxor! Vart har du hittar dem??

 • ellie skriver:

  Jag förstår vad du menar, men alla vill inte ha stora muskler.

  • alexandrabring skriver:

   Såklart inte, men om man inte vill ha muskler eller bli stark så är det svårt för mig att ge tips eftersom jag tränar efter att ta i och bli stark 😀

 • Vivien Hjelm skriver:

  Svårt att skriva om något man inte tror på/har ett intresse för. Tycker det är bra att du inte skriver om alla möjliga former av träning bara för att. Känns mer personligt om du bara skriver om de saker du vill skriva om. Fortsätt så!:):*

 • Fanny skriver:

  Hej Alexandra!
  Skulle du vilja tipsa om bra mat att äta innan och efter träning, styrketräning? Tack för en underbar blogg!! <3

 • Filippa skriver:

  Jag har läst din blogg i något år nu och måste bara få säga att det var du som gjorde mig intresserad av crossfit. Hade tidigare aldrig hört talas om vad det var innan jag gick in på din blogg, och nu har jag skaffat mig ett medlemskap på en box och är helt fast!
  Tack för en bra träningsblogg 🙂

 • Johanna skriver:

  Byxorna! ?
  Varifrån?

 • Johanna skriver:

  Tycker det är bra att du inte lägger upp en massa saker du själv inte gillar eller tror på. Vi är alla olika ?

 • Victoria skriver:

  Sjukt snygg outfit Alexandra, copy pase på den! Varifrån är byxorna och linnet? Kram

 • Sjukt snygga träningstights! Inspirerande blogg i övrigt, jag blir alltid lika taggad på att träna när jag tittar in här men sen inser jag även alltid att jag är för lat för att göra det.. Haha. Ha en fin tisdag!

 • Angelina Indigo skriver:

  För det första, skitsnygga byxor! Och för det andra uppskattar jag ärligheten i din blogg 🙂 Att du helst kör på gym och tunga vikter! Själv älskar jag alla typer av boxning, HIIT och yoga och håller på att bli ”för stor”, utan att använda några vikter, haha! Olika det kan vara 🙂

 • FIT by Emma Hå skriver:

  Grymt av dig att hålla dig till det du tycker är bäst. Att säga till folk att de kan bli biffiga genom att göra burpees är ju lite falsk marknadsföring ^^

 • H skriver:

  Jag tror att jag förstår vad du menar i inlägget. Man kan vara stark på olika sätt och om man nöjer sig med att träna med sin egen kroppsvikt eller lättare hantlar osv så finns massa övningar. Tänkte tipsa om några bra YT-kanaler med övningar man kan göra hemma o då bara följer videon (för oss med dålig fantasi hehe ;)), ex: TiffanyRotheWorkouts, BeFiT, FitnessBlender, blogilates (hoppas inte att jag verkar spammig nu…). Brukar köra dessa hemma iaf och det funkar för mig, men det beror ju helt klart på vilken sorts resultat man är ute efter!
  PS: Tack Alexandra för en inspirerande och underhållande blogg, älskar Femimal-produkterna jag testat hittills! Keep up the good work! Kram!:)

 • Mina skriver:

  Utrolig fine treningsbukser! Hvor har du kjøpt dem, har du eventuelt en link til nettside?
  Liker bloggen din kjempe godt 🙂

 • Anna skriver:

  Hej,

  Är själv extremt intresserad av träning och har själv följt din blogg länge.
  Finns det någon chans att vi skulle kunna träffas eller börja träna ihop?

  Vore så fantastiskt trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR