18% OFF NELLY.COM

Desktop1

GET TO ALL CLOTHES – HERE (ad link)

Heeej babes! Gissa vad jag har fixat. 18% på alla Nelly-brands på deras hemsida =) Använd koden ALEXANDRA18 så kan ni shoppa lite roligt. Alla märken med NLY framför helt enkelt. Jag ska sätta mig och plugga nu och sedan umgås lite med Ako, vi kommer inte ses mer i veckan så får försöka ta en paus från allt en stund! Jag gjorde idag min första ”microneedling” behandling så ser lite ut som en tomat. Vi får se hur jag ser ut imorgon 😉

Hi babes! Guess what I got all of you. 18% OFF all Nelly-brands on their page =) Use code ALEXANDRA18 and enjoy your shopping. All brands with NLY before their name, simple. I will study now and hang out with Ako. We won’t see each other more this week so! I did my first micro needling treatment today so I look like a tomato. We’ll see how I look tomorrow 😉

5 reaktioner på “18% OFF NELLY.COM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR