WHAT I WOULD WEAR

Desktop3

tights – here / top – here / bag – here (AD LINKS)

Asså! Hur fina är inte dessa grejer? Det är vad jag hade velat ha i min träningsgarderob just nu! Dock så har jag gjort en deal med mig själv, bara köpa nytt om jag gör av mig med något gammalt. Har nyss rensat mina träningskläder ändå är det helt fullt =) känns som att det är ett evigt projekt. Får köpa en lägenhet med ett rum till och ha det som garderob typ haha. Går fortfarande lite i säljtankar kring min lägenhet men samtidigt gillar jag den så mycket. Kanske om jag hittar en annan jag blir kär i först!

How nice are these? This is what I would want now! I have a deal that I have to take things away before I buy new things. I just cleaned my closet but its still full. Same problem all times haha. I have to buy a bigger apartment. I still thinking about selling mine but I like it so much. Maybe if I find another one that I love too! 

8 reaktioner på “WHAT I WOULD WEAR”

 • anonym skriver:

  Har inte du och ako just köpt den där lägenheten, varför vill du sälja den då så snabbt?

 • Bella skriver:

  Du får ursäkta men de tightsen måste ju vara bland det fulaste som finns enligt mig ? Ser ut som man tränar i stringtrosor vilket säkert är meningen med. Har sett de på folk och nää, skulle inte sätta på mig dom. Ryggsäcken är däremot riktigt snygg! Du frågade vad vi vill du ska blogga om när du inte kan träna. Jag vill ju som vanligt vilja se vardagskläder.

  • Petra skriver:

   Håller helt med dig angående att det ser ut som stringtrosor HAHAHAH. Skulle inte vilja gå omkring med dom på gymmet ! Men toppen och ryggsäcken var mycket snygga 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Hahaha kanske! Men jag är så kär i färgen!!!! Ahh ska bli 😉

 • matilda skriver:

  Ifall du har överfullt med träningskläder skulle du kanske kunna starta en bloppis? Då kan du göra dig av med kläder, tjäna pengar och göra andra glada! Det skulle säkert vara flera intresserade av att köpa, jag är iaf en av dem! 😀 Älskar din blogg btw, läser den varje dag och bli så sjukt motiverad till att ta mig till gymmet!

 • Marie skriver:

  Hej Alex! Grattis till körkortet, måste kännas så skönt! Jag går även i körkortstankar och vill börja köra och undrar om du kan skriva ett inlägg om hur det gick till för dig. Från start till slut. Hur många lektioner, hur du pluggade teori, hade du bra lärare, vilken körskola, hur lång tid tog det totalt från första till sista lektion osv… 🙂 Du är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR