LÖVBIFF PASTA – RECEPT

lövbiff pasta_

300 g lövbiff / 300 g minute steak
1 låda champinjoner / 1 box of mushroom
1 gul lök / 1 onion
2 vitlöksklyftor / 2 pieces of garlic
Köttbuljong / Meat broth
Grädde / Cream
Ost / Cheese 
Soja / Soy 
Salt & Pepper 

Färsk tagliatelle / Tagliatelle

Stek löken ca 5 min, tillsätt svampen och tillsist köttet. Stek några minuter och sänk sedan temperaturen. Addera resten av ingredienserna. Jag körde på feeling men mmmmmm vad gott det blev! Eftersom min aptit typ inte existerar när jag inte tränar så gör jag väldigt fet och energirik mat. Sjukt god också 😉 Mer vardagsmat som utlovat!
Fry the onion about 5 minutes, add the mushrooms and then the meat. Fry a couple of minutes and lower the temperature. Add the rest. I did it just with feeling and mmmm it was yummy! My aptit is really bad when I don’t workout so I eat fat and food rich of energy. Really yummy too 😉 

4 reaktioner på “LÖVBIFF PASTA – RECEPT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR