TRÄNINGSFILOSOFI

  
Varför tränar jag? Jag är inte ute efter att bygga några superstora muskler. Jag skulle aldrig klara av att underhålla det eller ha någon användning för dom. Jag är heller inte ute efter att börja tävla i någon fitnesstävling. Jag är heller inte ute efter att bli världsbäst i nåt (haha eller, snarare kan inte). Jag tränar för att det är jättekul. Det är som min fritidsgård. Jag älskar att komma in på ett gym jag känner mig hemma på. Jag tränar också för att må bra. I huvud och kropp. Jag tränar för att min kropp ska bära mig i många år till, och jag vill ge den alla förutsättningar till att klara av det. Jag tränar också för att jag får en bättre livskvalité. Jag äter bättre. Jag sover bättre. Jag är gladare. Jag är piggare. =) Jag tränar också för att jag känner mig duktig som gör något som jag kunde valt bort och låtit min lathet ta över. Jag tränar också för att jag gillar att se hur min kropp förändras. Jag ser stoltare, starkare och bättre ut när jag tränar. Jag tränar styrketräning, tyngdlyftning och ibland testar jag lite nya saker. Jag tränar dessa saker för att det fyller funktion för det jag tycker är roligt och vill uppnå med min träning. Jag är skitdålig på alla sporter. Alltså, fruktansvärt. Annars hade jag förmodligen varit fast i nån bollsport istället 😉 Sen älskar jag att gå till gymmet med en kompis. Det är bland det bästa jag vet! Ett gymbesök kan verkligen vända min dag till det bättre. Varför tränar ni?

8 reaktioner på “TRÄNINGSFILOSOFI”

 • Nathali skriver:

  Håller helt med dig i det du skrev! Från att ha varit världens lataste och avskydde allt som hade med träning, fitness, sport you name it så har jag sedan jag gav gymmet en ny chans i vintras (snart ett år sedan) till att faktiskt älska det! Jag mår mycket bättre av att låta kroppen jobba o på så sätt bli starkare men även att jag finner stort nöje i att träna. Finns inget bättre än att planera inför ett pass och sedan genomföra det! Och jag gillar att prova olika former som dans eller bodypump och då känner jag ändå hur mycket bättre jag mår. Så därför tränar jag! 🙂

  Men sen har jag en fråga till dig, hur tänker du eller hur kan man dela in muskelgrupperna inför sina pass? Hur kan upplägget se ut? Tycker det är jättesvårt att få ihopa det! Vore tacksam för svar och hjälp med detta. Puss hej!

 • Fitnesscoachen skriver:

  Jag tränar för att det gör mig till en bättre person, en mer tålmodig mamma, en gladare partner, ger mig självförtroende och får mig att verkligen tycka om mig själv. Inte för att jag blir snyggare, utan för att jag blir starkare och jag älskar känslan av att vara stark!

 • Ida skriver:

  Alex, beklager at jeg spør igjen, men jeg ville blitt jatteglad om du kunne gi et lite hint om vart din finklanning er från. Den med åpen rygg i burgunder, med glitter. Jeg har søkt og googlet alt jeg kan for å finne det ut. Men har ikke så mye å gå etter, annet enn: Alexandra bring, finklanning ?? Jeg må rekke å få tak i den før julebordet, om den er mulig å bestille på nett selvsagt.

  Takk på forhånd.

 • Emilia skriver:

  Mycket av det du skrev ovan! Sedan är det typ ett komplement till motocross, måste orka 30min pass, vilket kan vara väldigt jobbigt!
  Ha en bra vecka, kram!

 • =D skriver:

  Samma här! Mina kompisar frågar mig ofta hur jag orkar träna hela tiden och det är nog för att jag ser det som en rolig sak som jag mår bra av. Tror att en del försöker intala sig att det är kul fast de egentligen känner press att t.ex. gå ner i vikt eller för att ”det känns bra efteråt”. Men om man tycker det är kul på riktigt då längtar man till gymmet, men tycker det är som bäst när man väl är där. När man struntar i vikten eller vad andra tycker och kör sitt eget race – det är då man verkligen får ut det vettiga ur träningen enligt mig. Dagar när jag känner mig nere då vet jag att ett gympass skulle muntra upp.

 • Zandra Karlsson skriver:

  Tränar egentligen helt och hållet för att kunna prestera på tävling. Skulle jag inte kunna tävla så skulle jag aldrig orka träna så som jag gör. Tävlingar är hela min drivkraft. Men sen får jag ju mycket på köpet ex min astma blir bättre av all löpträning som jag kör sen blir ju även ländryggen bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR