WEEKEND DONE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me and Peter Blaha yesterday

Igår åkte jag förbi en sväng på Fitnessfestivalen. Har aldrig förut gått på en mässa utan att jobba så det var roligt. Jag var bara där en stund innan jag kände mig trött haha! Rolig tjej 😉 Har haft en så härlig helg dock! I fredags var vi ju hos Mimmi & Marcus på middag. Jag gjorde min saltkaramell kaka och Mimmi gjorde tacos fast med entrecote istället för köttfärs. Vi (ok Mimmi) skar bara upp köttet i bitar. Blev väldigt gott! Sedan hängde vi och kollade Idol. Igår så åkte jag och Ako på Guldhjärtat. Väldigt trevlig kväll och vi kom hem vid 02, då gjorde Ako köttfärssås på 10 minuter som vi åt ur samma tallrik. Hungriga! Idag har jag varit på en lägenhetsvisning. Tänkte besöka Mall Of Scandinavia och ikväll blir det tjejmys hos mig. Vi hörs om en stund <3

Yesterday we went to Fitnessfestivalen. I’ve never visited a expo without working so that was kind of fun. I was there a while before I was tired haha! Fun girl 😉 I’ve had such a nice weekend! On friday we were at Mimmi & Marcys for dinner. I did my salty caramel cake and Mimmi did tacos but with sliced steak instead of minced meat. Yesterday me and Ako went to an event and got home around 02. Ako did bolognese and we ate it from the same plate. Hungry! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR