DINNER FOR MY GIRLS

grekiska biffar_-2
grekiska biffar_-3
grekiska biffar_

Såhär såg det ut hemma hos mig igår. Jag och syrran lagade mat till Annie och Emma =) Vi brukar turas om att äta hemma hos varandra istället för att alltid äta ute. Så himla mysigt. Vi gjorde grekiska biffar. Gjorde både nötfärs och på Quorn då mina vänner är veggisar. Använde en färdig kryddmix bara. Vi delade pitabröd på hälften, la i smör och satte i ugnen. Till maten gjorde jag picklad lök, blev HUR bra som helst. Det var superenkelt! Bara att ta 3 dl vatten, 2 dl socker, 1 dl ättika och skiva 2 rödlökar jättetunna. Lägga in i kylen i minst en timma. Gjorde också en sås på fetaost, turkisk yoghurt, 2 vitlöksklyftor och salt & peppar. Det är en av mina favoritsåser! Vi hade också varsin greksallad och tzatziki. Avslutade med Gino till dessert. Perfekt middag!

This is what it looked like at my place last night. Me and sis made food for Annie and Emma =) We have our turns of dinner instead of going out all the time. So nice. We did greek beef with minced meat/quorn. I used a spice mix. We sliced pita in two and added butter before putting them in the oven. I did homemade pickled onion, it was SO good. And easy. Just 3 dl of water, 2 dl sugar, 1 dl vinegar. Slice two red onions really thin and put it in the fridge for 1 hour. I also did a sauce of turkish yoghurt, feta cheese, garlic + salt & pepper. We served it with greek salad and tzatziki. We finished off with a Gino for dessert. Yum! 

2 reaktioner på “DINNER FOR MY GIRLS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR