FITNESS

  
Inte mycket träning men här kommer en bild från guldhjärtat i lördags! Vi hade sjukt roligt där =) Min höft känns mycket bättre. Tänkte åka till gymmet imorgon och köra lite lätt. Jag är fruktansvärd på att ta det lugnt på gymmet, så har valt att inte gå dit alls. Ska ändå köra lugnt imorgon men glad att jag vilat! Hoppas hoppas att det kommer bli bra nu. Har levt i förnekelse och inte tänkt på att jag inte tränar, only way! Men fan, min instagram har aldrig varit så trög som nu 😉 dags för selfies haha! Och lite träning här. Har i alla fall delat lite mat som många önskat. Måste filma lite videos också. Hur mår ni? Tränar ni åt mig också? <3

7 reaktioner på “FITNESS”

 • Linnéa skriver:

  Hej Alex! Jag har ett problem angående min PT. Jag har samma träningsfilosofi som du skrev om nyligen, jag vill träna mig stark och samtidigt ha kul på vägen. Efter hela 6 gånger med min PT så klickar vi fortfarande inte riktigt och den senaste gången kände jag mig så jäkla svag och dålig, som en förlorare. Hon ger mig bra pass och kan sin sak, men jag känner sällan att det är kul när vi tränar… Jag får extrem prestationsångest och får en känsla av att jag gör henne besviken trots att jag ger mitt max. Jag har tidigare haft en dålig relation till träning och kost med mycket ångest och överträning, har äntligen på senare tid ändrat inställning och vill nu hålla kvar vid den. Huvudsaken är att jag vill byta PT men känner att jag sviker min nuvarande PT om jag gör det… Har du något tips på hur jag ska göra detta? Kram

  • Zandra Karlsson skriver:

   Jag anser att du ska byta. Man klickar inte med alla och så är det med det. Visst första steget kan ju vara att du förklara densamma som du gör här med din PT men fungerar det ändå inte så är det bara att byta. Är det en bra PT så förstår den att dennes upplägg inte passar alla. Så mitt tips är: prata med den och förklara hur du känner och om inte byt.

 • Camilla skriver:

  Ni är ju så jävla snygga tillsammans!!

 • Malin skriver:

  Måste bara fråga vart din gröna känning är ifrån? Blev totalt förälskad i den haha 🙂

 • yvonne skriver:

  Fina!Snyggt par,och måste fråga vart stövlarna kommer från?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR