NEW PROJECT 

  
Sneak peak of my 2016! 

Är så dålig på att hålla hemlisar. I februari kommer jag lansera egna kläder! Kläder som framhäver former och exakt i min smak. Från penna till papper till verklighet. En otrolig känsla! Jag har jobbat med det här projektet i ett år när det släpps. Det är mitt första projekt som jag gör 100% själv, och det känns SÅ kul men också väldigt nervöst. Jag har lagt så mycket tid (och pengar hehe) på detta och jag önskar att jag kunde visa allt nununuuu! Det har varit många förhandlingar med diverse människor och möten, jag har haft sånt otroligt stöd från några personer med grym erfarenhet inom branschen. Jag berättar såklart hela storyn vid releasen och när det börjar närma sig. Men – ville att ni skulle få veta ändå ni är ju som mina kompisar. Men säg inget till nån 😉 Jag vill ha februari NU! Lärt mig otroligt mycket redan. Ser framemot var detta kommer leda. Stay tuned for BRING SPORTSWEAR! <3 

28 reaktioner på “NEW PROJECT ”

 • roshy skriver:

  i have seen it already since you liked the first pic on the instagram page of bringsportswear. i am happy for you but i need to be honest. i really like your pants and top besides this BIG bringsport ribbon. it looks so cheap like that. you probably wanted to be this bis so everyone sees where its from and all…you did the same with your femimal stuff. but i really dont dig it. it does really not look good in MY opinion.

  • alexandrabring skriver:

   sorry to hear that but the good thing is that you probably gonna like the upcoming stuff without it =)

   • roshy skriver:

    yaaay i am happy to hear that there will be also clothes without it. like i said i really like the top and pants besides that one detail 🙂 so yes i will probably like the other stuff so thats good :)) (or bad for my purse)

 • Hanne skriver:

  Hejja Alex!!!! 😀 snyggt jobbat

 • Nellie skriver:

  LÄNGTAR!

 • Kanni skriver:

  Don’t know what’s the fuss about the labels. Other brands do it & and it’s ok. Really like the tights 🙂 Excited to see some more! Happy holidays!

 • Alexandra V skriver:

  What vad snackar folk om?? Såg assnyggt ut med Bring-texten på kläderna! Tyckte det såg coolt ut och inte alls billigt ”Lidl”-aktigt! Så kul att du gör detta! Längtar tills kläderna kommer ut 🙂

 • Rebecka skriver:

  Jag tänker köpa nått från din kollektion även fast ekononomin kanske inte är bäst, för du är en sån stor inspiraton till mig,du gör mitt liv bättre. Jag är evigt tacksam. En sak som jag tänkt på är att jag blir alltid over the top när jag försöker ta hand om mig själv,liksom äta nyttigt och träna,men jag blir obsessed. Jag mäter mig varje dag och jag får sån ångest när jag äter nått fel,och ser jag att jag blivit en halv centimeter större får jag panik. Därför har jag aldrig vågat ge träning osv 100% för jag blir lite rädd för mig själv,det är som att nått slår om och jag blir så strikt. Jag är livrädd att misslyckas med min träning,jag gillar styrketräning men är rädd att jag gör fel och att jag aldrig kommer bli starkare för jag är så värdelös på det,inget går någonsin rätt för mig. Har du kännt så nån gång? du verkar så perfekt,jag önskar jag var mer som dig!

 • Olivia skriver:

  Alltså säger bara WOW!!! Sjuuukt snyggt:D Tvekar inte en sekund på att alla dina kläder kommer stå på önskelistan sen hehe.. Verkligen superkul att du lanserar eget märke, du har ju redan SÅ snygg stil på dina träningskläder:) Lycka till med det sista inför lanserigen:)
  KRAM

 • Tuss skriver:

  Har startat en grupp på Facebook för träningsbloggar, gå gärna med och dela dina inlägg där!
  Länk: https://www.facebook.com/groups/938844996152006/

 • Julia skriver:

  Vad kul att höra!! Du är en sån inspiration Alexandra. Kläderna var skitsnygga, särskilt tightsen! Lycka till med ditt projekt, längtar till februari!

 • Olivia skriver:

  Sjukt snyggt! Vad kul för dig att få göra egna träningskläder och jag ser verkligen fram emot att se allt. DU är GRYM!

 • Bunny skriver:

  Tycker plaggen är såååå snygga, även med din logga på! Type som Nike! I love it! Ser fram emot detta! 😀

 • Jackie skriver:

  OMG vad snyggt!! Grymt jobbat! Tyckte de var as snyggt med loggan! Längtar till februari nu <3

 • janna skriver:

  Men gud vad snyyyyggt!!!! Jag kommer köpa ALLT! Älskar din smak! Jag blir sa himla glad att du gör din grej och är san super powerwoman. Det är sa himla inspererande. Du gör att jag pushar mig själv varje dag. Det är sa skönt at människor delar deras positiv energie sa här offentlig.

  I send you lots of love from Germany. <3

 • Vivien Hjelm skriver:

  Asså ajaj min plånbok! Tycker det är skitsnyggt med texten också, många märken har så nu så det är ju definitivt inne och rätt tajming. Hoppas inte tajsen är sånna som trycker ihop allt bara och tar bort alla former haha. Ser inte ut som såna iaf! Gillar när dom liksom bara smiter åt och inte trycker massa, fett oskönt xD Anyway, fett taggad! Verkligen bra stil!

 • Bella skriver:

  Vad kul att du äntligen får dina egna träningskläder! Jag skrev ju det i en kommentar säkert för ett par år sedan redan att du borde ha det ? för du har väldigt bra smak/stil och ser hur man ska matcha ihop allt. Hoppas det blir färgglatt ?

 • Diana skriver:

  Töntigt att vissa klagar. Om man inte tycker om det så köp inte! Kul för dig Alexandra hoppas det kommer gå bra 😉

 • matilda skriver:

  Gud vad kul! Bara att börja spara pengar så man kan köpa hela kollektionen sen 😉 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR