OREOBOLLAR MED VITCHOKLAD & POLKA

oreobollar

Igår, eller snarare inatt, så bakade jag lite julbak. Tänkte baka lite varje dag nu och det är verkligen inte några nyttiga recept men tänkte att ni ändå kanske är intresserade! Först ut är i alla fall oreobollar doppade i vit choklad med polkagriskross. Jag hittade receptet på Jennys Matblogg som förövrigt är superbra när det kommer till onyttigheter 😉 HÄR är hennes bilder och recept.

Yesterday, or more like last night I started with some xmas baking. I am planning on doing it everyday now until xmas, even though it’s not at all healthy maybe you wanna take part of it! First out – oreo fudge dipped in white chocolate with candy cane. I found the recipe at Jennys Matblogg. 

1 paket oreos / 1 pack oreos
100 g färskost / 100 g cream cheese
/
200 g vit choklad / 200 g white chocolate
Krossad polkagris  / Crushed candy cane

Mosa oreos till smulor, jag använder mortel. Blanda med färskost och forma små bollar. Lägg i frysen i 20 min. Smält chokladen och rulla bollarna i den, strö över polkagriskross. Förvara i kylen! Crush the oreos and mix them with cream cheese. Make small balls and put them in the freezer for 20 minutes. Melt the chocolate and roll the balls in it, finish with the candy cane. Store in the fridge! 

oreos

3 reaktioner på “OREOBOLLAR MED VITCHOKLAD & POLKA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR