XMAS OVER

  
Jag o prinsen önskade god jul =) Ako hade inga kläder förän kl 18 så de blev ingen familjebild hahah! Grinchen 😉 Hade supermysigt på jul. På kvällen kom mina vänner över & vi spelade kort till sent. Efter det spelade jag och Ako tv-spel ännu senare. Har somnat alldeles för sent hela julhelgen och vaknat tidigt. Men det gör inget. Igår åkte jag till Annies familj som firar jul 25e eftersom dom kommer från England. Känns som jag firat jul 100 gånger nu! Känner mig väldigt klar men det har varit supermysigt. Igår blev det en sväng ut med Emma & Viktoria. Väldigt lugn kväll för min del, men ändå kul! Gillar inte alls att gå ut, men vi hittade ett bra barhäng så vi kunde snacka hela kvällen. Jag har så fantastiska vänner, min andra familj <3 Ska dela mitt benpass om en stund. Hörs senare!!! Xx 

4 reaktioner på “XMAS OVER”

  • Sofia Granath skriver:

    Love the lipstick color 🙂

  • rebecka skriver:

    Men fina kvinna,ÄLSKAR läppstiftet!!! Jag har börjat träna nu och det funkar ganska bra ,det känns som jag blir starkare! det enda problemet är att jag blir hungrig som en häst efter jag tränat och hela dagen som går. Hur hanterar man det,ska man ignorera det eller äta? men ibland blir jag bara sugen men det är det att jag blir så låg och på dåligt humör om jag inte får äta då. För suget är kvar hela dagen när jag tränat,och särskilt nu när jag börjat träna med vikter och springturer,förr sprang jag bara.hur skulle du hantera det? PUSS

  • Sarah skriver:

    Stunning outfit! Hoppas att julen var bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR