PROTEINGRÖT

proteingröt-2 proteingröt

Fav breakfast right now! 

Gröt + en skopa protein (Her WHEY Vanilla Toffee) = perfekt frukost! Så nice med lite rutiner igen. Jag är så peppad på träning nu, känns jättekul. Igår körde jag mage & axlar med riktigt bra musik och kände mig supertaggad hela passet. Love it! Idag ska jag träna ben, men först är det jobb och fix som står på listan. Passar på att njuta av gymmet nu innan alla nyårslöften kickar igång, haha! Det är alltid så i januari, helt smockat. Bra att folk börjar träna, hoppas att folk fortsätter bara så kanske det öppnar ännu fler gym 😉
Oats + a scoop of Her WHEY Vanilla Toffee = Perfect breakfast! I love routines. I am super excited about my workouts. Yesterday I did abs & shoulders with a real good playlist and I was hyped the whole workout. Love it! Today is leg day, but first work. I enjoy the gym now until all new years resolutions will kick in 😉 January is always crazy. I think its great that people start, too bad that many doesn’t continue. 

11 reaktioner på “PROTEINGRÖT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *