WORKOUTS

femimal

Hallå där fina ni! Igår hade jag en så bra dag. Först jobb, sen äta och träna, efter det mötte jag upp Ako och körde honom till Elgiganten. Sen åkte vi en sväng förbi hans brorsa och åkte och handlade. Ako lagade middag till mig sen. Lyx! Körde manuell bil igår, alltid lite osäkert haha. Är inte sådär superbra på bilar, och det är ju lite olika på alla bilar. Körde tydligen utan rätt lyse som polisen snällt berättade för mig när dom körde förbi hehe! Inte lätt med nya bilar när man är rookie 😉 Efter det spelade vi Call Of Duty innan vi skulle sova. Det gör vi varje kväll nu. Vi brukar göra det runt julen, så sjukt roligt. Vi är dock båda rätt dåliga. I förrgår fick vi båda meddelande från samma person att vi suger och förstör upplevelsen för alla andra som spelar online. Hahaha, ja vad ska man säga, man kan ju inte bli bra om man inte övar? 😉

Hi there! I had such a good day yesterday. I worked, ate and worked out. After that I met Ako and drove him to Elgiganten. After that we stopped by at his brothers and finished off with some grocery shopping. Ako made dinner. I was driving manually car, always a bit insecure. I am not too good with cars. I was apparently driving with the wrong light on, a cop kindly told me while driving by hehe! Its not easy with different cars when you’re a rookie 😉 After that we played Call Of Duty which we usually do at night. We always do it around xmas, so much fun. We both kind of sucks at it though. The day before yesterday we both received a message from a guy telling us to stop playing because we are ruining the experience for others because we suck. Hahaha, well, how do you become better without playing? 😉

Annons: Förresten, det är bara 2 dagar kvar på mellandagsrean på FEMIMAL.com nu <3

11 reaktioner på “WORKOUTS”

 • Sofia Granath skriver:

  Vilken härligt dag 🙂

 • roshy skriver:

  hahhaha ”we both received a message from a guy telling us to stop playing because we are ruining the experience for others because we suck” hahhaaa alex <3 😀 you made me laugh. i suck at such kind of games as well….even in such baby games like mario cart and stuff…i just suck at it sooo hard. so i kind of had to laugh when i read this sentence cuz thats what i get told every time 😀

 • Rebecka skriver:

  Fattar inte riktigt grejen med manuella bilen. Har du inte just tagit körkort? Då borde det väl inte vara nåt problem?;) om du tagit körkort på automat får du faktiskt inte ens köra manuell så hoppas för din skull att så inte är fallet 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Joo men jag är fortfarande så jävla osäker. Enklare med automat, så slipper man tänka på växlandet och stopp i korsningar hahah!

 • Vivien Hjelm skriver:

  Så bra med hjälpsamma poliser! Haha sköna ni är, alltid massa muppar på internet, har också fått sådana kommentarer. Sry att man inte gamar dygnet runt liksom och tränar haha:D

 • Alexandra skriver:

  Hahah underbar kommentar!
  Har Ako slutat blogga eller tar han bara en paus?

 • Jenny Josefin skriver:

  Hej fina! Vore så himla gulligt om du ville berätta var dina vita träningsskor på bilden ovan kommer från? Adidas? Har så länge varit ute efter ett par just vita och blev lite smått förälskad i dem du har på dig. För övrigt vill jag bara ge dig världens kram för all inspiration och motivation du dagligen sprider – med kärlek och glädje! Önskar dig all lycka och välgång fina tjejen!

 • Ella skriver:

  Vart har du köpt tightsen? Så jäkla snygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR