IJAG KOMMER MINNAS 2015..

…Med glädje! Har skrattat så himla mycket detta år. Från hjärtat! 

  
…Som året jag vågade satsa 110% på något jag verklgen vill göra. 

…Som året jag blev som mest ledsen men ändå lyckades bli glad. 

…Och alla fantastiska stunder jag tillbringat med mina närmsta. 

…Som året när jag lärde mig att sätta mitt eget välmående i första hand. 

…För magiska ställen jag besökt igen. Portugal, Miami, Marbella x2, LA & Bali (första gången).

  
…Som ett riktigt jobbår. Ser det som uppvärmning för 2016 där arbetet kommer vara prio 1. 

…Som året jag klippte navelsträngen från min hemstad. Har faktiskt bara varit hemma över dagen en gång i år. Saknar familjen men har nästan aldrig hemlängtan längre. 
…Som det år jag utvecklats mest än så länge. Jag hoppas att jag fortsätter utvecklas lika mycket nästa år. 

…Som året med mest otur när jag rest. Först var mitt plan till Portugal inställt så blev strandad i Frankfurt, sjuk och sömnlös. Kom en dag sent till min träningsresa. Till marbella blev mitt plan försenat och missade connection flight så fick ta mig in till Madrid och ta ett speedtrain med några nyfunna vänner, en norsk pappa och en hippie-kvinna som bor i Afrika. Försöker ta direktflyg numera. 

…Som året när sommaren aldrig kom. Väntar fortfarande. 

…Som ett kattår. Båda mina tillskott kom under 2015. Världens bästa val <3

  
…Som året med träningsidentitetskris. Styrketräning, springa, Tyndlyftning. Jag hoppas att jag kommer hitta en bra balans 2016. 

Nu kommer jag inte på fler men jag vill tacka er för ett härligt år tillsammans och önska er ett gott nytt år! 2016 – Bring it on! <3 All kärlek till er. 

5 reaktioner på “IJAG KOMMER MINNAS 2015..”

 • Sofia Granath skriver:

  Låter som ett helt fantastiskt år och jag hoppas 2016 blir minst lika bra för dig 🙂 Gott Nytt År! 😀

 • Heddan skriver:

  Gott nytt år och fin artikel/ bild i shape up 🙂

 • Lisa skriver:

  Vill bara säga att min bild av dig verkligen har förändrats på senare tid! Innan jag läste din blogg trodde jag att du var en bloggare som bara fokuserade på utseende, men nu har jag verkligen insett att du är en riktig inspiration med väldigt många bra värderingar, och att du hjälper många till en bättre hälsa! Känns även skönt att du berättar om dina problem med att gå upp i vikt, eftersom jag känner igen mig väldigt mycket. Det är så himla mycket snack om hur man ska gå ner i vikt, att vi som försöker gå upp hamnar i skymundan, och inte får klaga eftersom våra problem inte räknas…
  Fortsätt med det du gör, för du gör det himla bra! Och kom ihåg att du är otroligt vacker och stark. Kramar!

 • Anna skriver:

  Gott nytt år! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR