STEP-UP

step up-2
step up-3
step up

En av mina absoluta favoritövningar just nu! Step-ups med vikt! Det är sjukt lätt för mig att få kontakt med rumpan när jag kör denna. La upp en video på Instagram igår som ni kan kolla om ni inte förstår hur jag körde =) Mitt pass igår var:
One of my fav exercises right now! Step-ups with weight! It’s really easy to get contact with the butt when I do this. I posted a video on Instagram if you want to see how I did it =) My workout: 

Warm-up / Rehab 
(10 x 3 Bulgarian split squats 
Superset with 
10 x 3 Front squats)
(10 x 3 Side steps 
Superset with
10 x 3 GHD raises)
10 x 3 Hip thrusters 
10 x 3 Step-ups 
10 x 3 Sumosquats 
(15 x 3 Leg curl 
superset with
15 x 3 Leg extensions)

6 reaktioner på “STEP-UP”

 • anna skriver:

  Ska verkligen prova den imorgon när det är dags för benpass, alltid kul med nya övningar 😀

 • Maria skriver:

  Hej Alexandra! =)
  I mailet hade jag skrivit lite om min bakgrund och historia. Vet inte om du hunnit läsa det?
  Jag har följt din blogg länge och känner gemensamhet med din historia och viktuppgång. Du är en otrolig inspirationskälla och förebild!
  Jag är underviktig och väldig smal I kroppsbyggnaden trots att jag tycker att jag äter mycket har jag svårt att gå upp i vikt. Får oftast höra sårande kommentarer från andra, att jag är anorektiker, ful, äcklig mm. trots att jag är fullt frisk, vilket är jätte jobbigt. Jag har provat allt från att äta stora nyttiga kaloririka portioner och fetter till gainer och olika kaloridrycker samtidigt som jag har styrketränat. Det slutar alltid med att jag lyckas gå upp några kilon sedan går jag ner igen så fort jag slutat med kalori dryck. Mår fruktansvärt dåligt av att vara såhär smal och självförtroendet är nere i botten vilket har gjort att jag isolerar mig mer och mer…
  Jag undrar om det finns någon möjlighet att få träffa dig och prata lite mer? Eller om du ger PT kurser här i Sverige? Jag är beredd att satsa ALLT. Detta tar på mig både psykiskt och fysiskt. Jag vill göra en förändring, orkar inte leva såhär längre. Hoppas du kan hjälpa mig.
  Stor kram till dig!

  • alexandrabring skriver:

   Hej tjejen! Jag tar tyvärr inte mot några klienter, dock finns det sjukt bra PTs som kan hjälpa dig med allt från hur du ska lägga uppp kosten till träningen för att nå dina mål! Jag vet exakt känslan, men det är bara att kämpa på, och äta ännu mer. Jag besökte läkare som kollade att min sköldkörtel fungerade som den skulle, kanske värt? Ifall allt ser bra ut så måste du bara äta ännu mer. Inte i perioder, utan att ha det som en riktig rutin. För mig har det även blivit lättare med åren. Sen kommer alltid folk säga elaka saker om att jsg är smal, men sålänge man mår bra själv så får man skita i såna! Kram

 • Sofie skriver:

  Denna ska jag helt klart kopiera rakt av och lägga in i nästa benpass! Tack för inspirationen.
  Vilken vikt använder du?

  Kram

 • Therese skriver:

  En av mina favoritövningar också! Fungerar väldigt bra som stabilitetsövning för mina problemknän:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR