BACK IT UP

P1460108

Picture from Marbella 2014! 

Asså älskar att kolla gamla bilder och se hur man växer och förändras både till utseende och personlighet. Jag hoppas att jag alltid kommer fortsätta utvecklas som jag gör nu. Jag känner hela tiden att jag blir en bättre människa och att jag lär mig väldigt mycket om livet och om mig själv =) Det är så lätt att stirra sig blind på hur det ska vara, istället för hur det faktiskt är. Det är väldigt mycket i livet som är så annorlunda än vad jag trott, på gott och ont. Om jag skulle få säga något till mig själv för 10 år sedan så hade det varit att jag skulle sätta ett högre värde på mig själv, ta avstånd från personer som inte vill mitt bästa, njuta av att skolan var så soft jämfört med arbetslivet och spendera mer tid med min familj. Vad skulle ni säga till er själva för 10 år sedan om ni hade chansen?

5 reaktioner på “BACK IT UP”

 • Linn skriver:

  Verkligen kloka ord!!
  Kommer du ha någon träningsresa snart :)?

 • Martina skriver:

  Att köra över dom som var dryga/varit på högre hästar mot mig i skolan, sagt ”dra åt helvete” tidigare till människor som bara har varit dåligt inflytande och inte lägga energi på relationer som inte är ömsesidig. Att jag byggde upp självkänslan och självförtroendet tidigare eller efter varje år som passerat blir jag bara tryggare och starkare i mig själv. Att jag är färdig med att försöka imponera på människor som bara bryr sig om yttre faktorer. Att det är prestigefyllt att ha det perfekta kroppen, tjäna pengar, resa världen runt. Att jag gav mig själv modet att ge upp om fel människor tidigare och fokuserade på min hälsa och min lycka i stället för vara andra till lags.

  Jag ångrar att jag inte gjorde detta tidigare, tog ner min omgivning på jorden. Men det har lärt mig att vara ödmjuk inför människor, vara fördomsfri, se omgivningen med kärlek, inte hat.

 • Reach Your Goal skriver:

  Jag hade också sagt åt mig själv att njuta av att skolan var så soft, det är något som jag verkligen ångrar, att jag inte njöt mer av all fritid. Sen hade jag sagt åt mig att inte ha så bråttom framåt alltid, lev i nuet ibland och att inte bry mig så mycket om vad andra tycker eller tänker.

 • Johanna skriver:

  Hade också sagt åt mig själv att njuta av högstadiet och gymnasiet, universitet och arbetslivet är så mycket tuffare. Jag hade också sagt till mig själv att ingen kommer tycka om dig mer för att du hela tiden bantar, så det är ingen mening.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR