SUNRISE IN MEXICO

bring sportswear-4
bring sportswear
bring sportswear-3

From a sunrise the other morning <3

PANCAKES WAFFLES-2
PANCAKES WAFFLES

Followed by breakfast! 😉 

En härlig morgon häromdagen med morgonpromenad och frukost! Idag ska det vara moln hela dagen och imorgon regn när vi åker hem. Men glad att jag fick två soliga dagar ändå!!! Det är magiskt vackert här. Verkligen! Försöker fota lite mer på miljön och sånt så jag kan visa sen. Jag vaknade 05 så har legat i sängen och jobbat från telefonen sen dess. Nu är kl 07 och är sviiiinhungrig.

A lovely morning the other day! Morning walk and breakie. Today it’s gonna be cloudy all day and tomorrow rain when we leave. But I’m glad I had sun two days 🙂 it’s so beautiful here. I will try to show more! I woke up at 05 and been working on the phone since then. Now it’s 07 and I’m soooooo hungry. I think I will have a protein shake before breakfast time! 

21 reaktioner på “SUNRISE IN MEXICO”

 • Clara skriver:

  Apelsinchoklad!?

 • Sara skriver:

  Gud vad härligt ni har det! Nutellasmak på protein och sura colanappar på amino 😀

 • Jonna skriver:

  Hej! Kan tycka det är både ledsamt och lite sorgligt att du konstant väljer att anspela på sex när det gäller träning. Rutinmässiga bilder på rumpor och alltid nedre baksidor i fokus, alltid fotade från samma nedre vinklar. Du har en större skara yngre, ibland osäkra tjejer som följer dig. Tänk på det. Förstår att det genererar likes och större viral spridning, men som influencer kommer ett visst ansvar..

  • alexandrabring skriver:

   Viral spridning och jag tycker själv att bilderna är finare såhär. Jag tar bilder och postar sånt som jag tycker om att posta och så som jag känner mig fin när det inte är övningar osv som jag mest fotar till bloggen. Det finns flera bloggar som inte gör det om man inte gillar såna bilder! Kram

 • rebecka skriver:

  Jag planerar att få in mer cardio i min träning denna vecka,och jag planerar att jogga 10 min varje dag,jag vet att det inte är mycket men jag orkar seriöst inte springa längre än så. Min motivation är inte i topp heller så när jag springer typ 20 min så vill jag inte träna nästa dag istället. vad tycker du,kan man springa en gång på morgonen och en på kvällen eller går det bra med bara tio min?

  • alexandrabring skriver:

   Äsch vafan 10 min är ju asmycket mer än 0 min! Intervaller är 10 min mycket. Jätteduktig som går och springer tycker jag!

 • Marthe skriver:

  Ønsker meg at dere starter å sende femimal produkter til Norge ???

 • Bella skriver:

  Lite tankar om kollektionen som jag ser fram emot. Jag gillar tightsen men inte att resåren är sydd så loggan bryts om du förstår vad jag menar. De som syr borde kunna anpassa så loggan blir hel så det ser mer exklusivt ut. Snyggt med sömmen över rumpan som ger illusion om snygg form på den. Hoppas även att det är bra material i polyester blandning så de inte syns igenom. Byxor i bomull är genomskinliga och så gott som oanvändbara om man inte har lång topp över. Hoppas även att sportbhna har vaddering. Tycker även om tightsen som har den v-formade midjan. Ska bli kul när kollektionen kommer ut!

 • =) skriver:

  Nya smaker: Gå och köp proviva med Citron/hallon lemonad eller hallong/grantäpple – FYFAN VA GOTT – lyckas du få till dom smakerna på en shake så kommer jag köpa upp hela ditt lager!! Eller brämhults juice med typ citron (?) och mynta – jesus amalia så mumsigt!!

 • Linnea skriver:

  Tiramisu eller salted caramel kanske? Eller nåt lite fruktigt, jordgubb med citron/lime så att det ändå blir lite annorlunda! Tänker på dina andra smaker som är de enda i sitt slag 🙂

 • Zeina skriver:

  Jordgubb, Vanilj, vit choklad, cockies and Cream ??

 • Lotta skriver:

  Men VAR har du köpt det där fina linnet?!

 • Jolina skriver:

  Vit choklad eller oreo hade vart himmelskt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR