WARMING UP

BEFORE SQUATS-2
BEFORE SQUATS

God morgon babes! Jag sover förmodligen som en liten prinsessa nu, fast jag har nackspärr så tror jag det går bra! Innan mina benpass så är det här en del av min uppvärmning. Från stående, ner i squat med händerna under fötterna =) Jag upprepar det så många gånger som jag känner att det behövs! Enkelt men effektivt. Nu längtar jag efter gymmet!! Lite miljöombyte kan räcka för att bli superinspirerad verkligen. Ibland är det precis vad jag behöver. Lätt att snöa in sig när man går på samma rutiner varje dag.

Go from standing to squat with your hans underneath your feet and repeat as many times as you need it!  Simple but effective. Now I want my gym!! A little change of place can be enough to get so inspired. 

1 reaktion på “WARMING UP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR