BRUNCHING

brunch-2
brunch

I söndags käkade jag och Janni brunch hemma hos mig. Janni gjorde det fina fruktfatet (som hon var väldigt nöjd över, med allt rätt hahaha) och jag gjorde scones! Eftersom hon flyger och far hela tiden så är det alltid roligt att ses och catcha up! Har börjat uppskatta att vara hemma och inne så mycket. Kanske pga vädret.. Idag ska jag till optikern för att fixa nya glajjer, ser ju inte så bra så tänkte ha glasögon när jag jobbar och kör bil i alla fall. Mitt ansikte är dock inte gjort för glasögon, så vi får se hur det går haha! Sen blir det ett träningspass efter gårdagens vilodag =) Vi käkade middag och hyrde film här igår, myskväll med tjejerna.. Blir kvällsjobb för min del idag, får passa på när jag är ensam!

From mine and Jannis brunch at my place. Janni did the nice fruit plate and i did the scones! Since she is traveling so much its always nice to hangout and catch up! I really appreciate being home so much. Maybe because of the weather? Today I am going to get glasses. I need it but I never use it, so now I am gonna get a new pair for working and driving car. My face isn’t really made for glasses though, so we’ll see how that will work out =) After that I will hit the gym after yesterdays rest day. We had dinner and rented a movie last night, girls night. Tonight I will work instead! 

10 reaktioner på “BRUNCHING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR