Q/A – några läsarfrågor 

Först och främst tycker jag att du är superduktig och peppande utan att vara sådär ångestskapande som en del bloggare kan vara i strävan om att visa upp ett perfekt liv. Stor eloge till dig 🙂 Jag hade tyckt det var kul att se mer träningsvideos, instruktioner osv. Även tips på träningskläder & recept. 

Tack snälla <3 

Tycker även det är kul när du svarar på frågor så tänkte passa på att skicka iväg några: 1) Hur tänker du de dagar när du är trött och inte orkar/riktigt hinner gå till gymmet (men innerst inne vill)? 

Jag tänker inte. Jag går bara. Oftast försöker jag boka in en date på gymmet med någon kompis för att jag inte ska kunna banga. Annars laddar jag med lite koffein och bra musik. Men oftast tänker jag aldrig, jag går bara! 

2) Vad gör du när du är hemma en vanlig vardag? 

Kollar Game Of Thrones när jag jobbat/tränat klart för dagen. Umgås med Ako. Ser sista avsnittet i sängen och pratar om dagen som varit. Ger också katterna sin sista måltid för dagen och leker med dom!

3) Konstig fråga, men svettas du alltid på gymmet? När jag kör ben är jag supersvettig, men när jag kör rygg/axlar så blir jag inte det. Kör jag för klent då? 

Jag svettas inte så jättemycket faktiskt. Varken jag eller min syrra gör det? Blir istället sådär fint rödrosa om jag kör nåt riktigt flåsigt. Annars blir jag lite fuktig men väldigt sällan så att svetten rinner! Huvudsaken är att man inte vilar så länge att man hinner bli kall mellan =) När jag inte kör superset så brukar jag vila ca 1 min. 

4) Hur känns det att vara en offentlig profil och höra så mycket åsikter om din kropp och utseende? Tänker både positivt och negativt. 

Det är ju tyvärr både på gott och ont att vara offentlig. Såklart känner man lite press men samtidigt tycker jag att det är roligt att kunna inspirera andra! 

5) Hur vågade du satsa på det du gör nu? Att säga upp sig ifrån ett “riktigt” jobb och inte vet om pengar osv skulle räcka till eller om man skulle vara bra på det? 

Det var SÅ läskigt och tufft att gå igenom. Jag har fortfarande en lång väg kvar tills jag är där jag vill vara. Pengar var den största stressen då men jag har alltid varit en arbetsmyra, jag tror att om man bara ger 110% så löser det sig med tiden. Jag lever inget super fancy liv nu heller, jag tar bara ut så mycket som jag behöver i lön för att klara mig. Resten investerar jag inför framtiden i olika projekt. Ibland unnar jag mig nåt. Det är en ständig kamp men samtidigt skulle jag aldrig byta något i världen mot att få jobba med det jag brinner för. Man måste våga satsa för att kunna vinna och även tänka framåt 🙂 

6) Tycker du att folk tittar på dig på gymmet och känner press då? 

Ja. Jag gillar inte att träna bland mycket folk. När jag tränar så vill jag bara vara ifred så jag kan vara helt fokuserad på mitt pass. Framförallt om jag kör något jag inte är så bra på 🙂 

7) Om du skulle göra om någonting i ditt liv, vad vore det då? Vore jättekul om du svarade på lite frågor! =)

Jag var riktigt vild i tonåren och har verkligen varit med om mycket, men jag tror att det format mig väldigt mycket och skulle nog inte välja att göra saker ogjort. Däremot önskar jag att jag insåg mitt eget värde tidigare i livet och inte lät folk köra över mig! 

  

9 reaktioner på “Q/A – några läsarfrågor ”

 • Maria skriver:

  Love your blog! And love the fact that you update it so often, both woth personal stuff but also training and food. You’re so cool and you inspire me to train!
  Hugs

 • Isabelle skriver:

  Hej Alexandra! Hoppas få svar från dig då jag behöver hjälp. Jag har följt dig i rätt många år nu & du är en grym inspiration!! ??? jag går på herbalife nu & äter shake till frukost, lunch & som återhämtnings shake och där i mellan äter jag mellamål sen middag senare på kvällen då ja har tränat. Men jag ör trött på att dricka min frukost o dricka min lunch men det är smidigt då jag har så tidig lunch på jobbet redan kl 11 & jag äter mellis kl 10.00 då jag äter var tredje timma. Hur gör du? Tar du shakear eller äter du mat på frukosten o lunchen o så och när tar du tillskott?? Vore jätte tacksam för svar ? & äter du när du är hungrig eller håller du på tider? Man blir lite dum i huvudet o tänka på att nu ska jag äta om tre timmar men jag är hungrig nu 😮

  • alexandrabring skriver:

   Tack snälla! Jag äter bara ”riktig” mat förutom aminosyror när jag tränar och protein efter! Jag äter oftare än jag är hungrig, min aptit är tyvärr inte så stor så jag får äta på bestämda tider så jag äter tillräckligt! Hahaha! Men du kanske ska äta lite mer proteinrik mat? Vet inte vad herbalife är så har inte så bra koll ifall det är det..

 • Såg att du ska vara med i Gladiatorerna (reklamen visas på tv nu), gud va kul 😀 Bra svar på frågorna för övrigt 🙂

 • Maja skriver:

  Ganska ny här. Har hittills inte kommenterat utan bara förstummat tittat på dina fina bilder och din vackra kropp. Läste ovan nu att du hade slutat med ditt jobb men det stod aldrig vad du jobbar med nu. Jag fattade inte riktigt vad det är du gör. Är det träning och bloggen?

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  • alexandrabring skriver:

   Alla sociala medier, FEMIMAL, mitt kommande klädmärke, ett annat projekt, träningsresor, bootcamp osv! 🙂

 • Linn Strömberg skriver:

  Så kul att läsa! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR