HAPPY GIRL

HAPPY GIRL-2
HAPPY GIRL-3
HAPPY GIRL-4
HAPPY GIRL

Såhär glad är jag inte just nu! HAHA joo innerst inne men det syns inte alls. Pga mitt ansikte är igensvullet av trötthet.. Jag är fortfarande helt förstörd efter min jetlag, kan inte ta mig upp på morgonen och det är omöjligt att somna. Jag hatar att gå upp sent så får riktig ångest av att vakna 09. Nu käkar jag sen frulle, ska äta lunch kl 12. När jag går upp senare äter jag mindre, eftersom ett mål försvinner. När jag försöker somna ligger jag inte och mumsar på något tyvärr ;P +1 kg denna vecka, men jag vet mycket väl att mycket är vätska i början. Jag har som mål nu att gå upp 0,5 kg i veckan. Mina dagar är mycket fokus på mat just nu, men jag tycker det är roligt och är faktiskt taggad. Jag har knappt vägt mig sista året för att jag kan bli lite stressad av det, men nu hade jag dock gått ner en del och jag känner av det i kroppen. Eftersom jag vill bli stark igen så behöver jag äta mer!
Min träning går mycket bättre nu. Dock igår så körde jag ganska ”tunga” vikter mot för vad jag kunnat köra sen min höft pajade, det gick asbra men i slutet av passet började det hugga lite.. Det känns dock inget idag så hoppas att det är lugnt! Jag kör mina rehabövningar varje benpass och det har faktiskt hjälpt en hel del hittills. Detta året ska fan bli ett bra träningsår!!!

I am NOT this happy now, or on the inside but you can’t see it on my swollen face. I am still a mess after the jetlag, I cant wake up early and its soo hard to fall asleep. I hate to wake up late. Now Im eating a late breakfast before my lunch at 12. When I wake up later I eat less, because one meal goes away. +1 kg this week, but i know its a lot of water. My goal now is to gain 0,5 kg a week. I am really excited about it. I barely looked at a scale last year but now I had lost some and I feel it in my body. Since I wanna be strong again its important to eat a lot! My workout is a lot better now. Yesterday i did use quite ”heavy” weights for the first time since my hip got messed up. It was good but in the end of the workout I started feeling some pain. I don’t feel it today  though so I hope its cool!  I keep doing my rehab and it helps a lot. This year is gonna be a good workout year!!!! 

17 reaktioner på “HAPPY GIRL”

 • Marianne skriver:

  I feel you! I started really working out again last fall and after i had pain in my back for a while. It always came back when i did workouts with more weights but yoga and stretching helped me a lot and i barely have that problem anymore. I know it’s so frustrating when you can’t do your best and push to your hardest cause of the pain. But i really wish that you’ll be ok in the end!!

  I just recently started following you cause i love your workouts and good energy in the videos! I try to gain some weight and get more curves(GLUTES!!) by working out and eating a lot! Haha 🙂 have a great day! Xx

 • L skriver:

  Hej, en tjej i samma sits här!
  Hur äter du när du försöker gå upp? Räknar du kcal eller försöker du bara trycka så mkt som möjligt?
  Kram

 • Nea skriver:

  var har du köpt dina träningstights ifrån? Jättefina! 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag vill också ha ett bra träningsår! men fokus på bålstyrka men även hälsofokus genom att minska på sockerintaget. Inga förbud, bara tänka över sockertjuvarna i min ”vanliga” mat och hitta alternativ! 🙂

 • Julia skriver:

  HEEJ. Jag följer dig på snapchat och undrar varifrån träningskläderna som du hade på dig idag är ifrån? En grå sån där hoodie/väst och ett par gråa träningstights

 • Ida skriver:

  Hej!

  Jag läser din blogg lite sporadisk (tycker du är jätteduktig!) och såg nu att du har problem med höften. Det kanske är en lång shot men känns som jag har samma sak. När jag såg att du skrev om det sökte jag i arkivet ditt för att hitta alla inlägg om skadan haha nerd. Men seriöst jag vet hur du har det, är hemskt. Dock skönt att se att någon ¨r i samma sits, jag har haft min strulande i 1,5 år nu och kan fortfarande inte köra tungt, eller springa eller gå snabbt typ, sannolikt för att jag körde på i början utan att vila tillräckligt. Enda fördelen är att jag hunnit bygga massa muskler i överkroppen:P I alla fall skulle jag uppskatta om du skrev mer om skadan, när och hur det blir bättre och flera rehabövningar!! Hur är smärtan? är det huggsmärtor som känns som dom kommer från inni höften som om något kommer i klem? Haha du kanske inte kommer skriva om det bara för att jag undrar kom jag på, men säkert många som är i samma sits!

 • Katrin skriver:

  Vart kan man köpa berika tränings kläder online..har sökt som en tok på nätet ?☹️

 • Sara skriver:

  Hej! 🙂

  Jag har länge undrat vart den toppen du har på dig här kommer ifrån? 🙂 Så sjukt fin!
  Btw: Du är en så inspirerande och ärlig person, med både fin utsida som insida! Kanske lät ”fjäskigt” haha, men var bara tvungen att säga det, för du motiverar mig verkligen! Vill att du ska veta det.
  Tack för att DU är DU.
  Kraamar

  • alexandrabring skriver:

   En gammal t-shirt från rut&circle som jag älskar haha! Men vad gullig du är. Tack snälla rara <3!!

 • Daniella skriver:

  Fan va ful du är haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR