VIDEO: AB WORKOUT

This superset!! It’s crazy! 

12 brutal bench + 12 leg raises 
10 brutal bench + 10 leg raises 
8 brutal bench + 8 leg raises 

Den kombon är B R U T A L! Hade skön träningsvärk efter senaste magpasset. Har faktiskt börjat ploppa fram lite magmuskler på slutet. Vi får se om dom kommer fortsätta synas trots att jag går upp lite. Det spelar inte så stor roll för mig men ändå roligt med någon slags kontur haha 😉 Jag har ju inte tränat hypotrofiträning alls senaste åren men nu är det dags att bygga upp lite muskler, framförallt ryggen! Jag brukar dock bli väldigt uttråkad av sån träning så vi får se haha. Får köra på fram tills höften är ok och jag kan köra tyngdlyftning som är det roligaste av allt. Saknar det!!! Idag ska jag till Crossfit Atum och premiärträna. Ako kommer hem på måndag så kommer ha suttit på alla maskiner före honom, hahah! Tror jag blir först att sitta på alla. Väldigt viktigt. /Alex 5 år. Vägde mig imorse och har nu nått veckans mål! +1,5 kg. Men ja, mycket vätska. Nu börjar den riktiga resan! Aspepp! 

This combo is brutal! I’ve actually seen some abs popping lately. That’s fun but I don’t think they will last when I gain weight but that’s fine! I haven’t been doing any hypertrophic workouts the last years so it’s time to get a little muscles now. Let’s see for how long I will think that’s funny hahah! But my back needs some muscles now =) I will have to do it until my hip is ok and I can go back to weightlifting that I miss so much!!! Today I’ll do my first workout at crossfit atum. This morning I stood on the scale and realized I’ve already reached this weeks goal. +1,5 kg. A lot of water but still good. Now the real journey begins..

2 reaktioner på “VIDEO: AB WORKOUT”

  • Grymt stark du är! Imponerande. Hoppas också kunna träna magen så hårt framöver, men efter min rectus diastas får jag ta det lugnt ett tag till med specifika magövningar.

    Och grattis till viktuppgången. Älskar när tjejer skriver om annat än bantningsförslag. Heja dig!

  • I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
    I don’t know who you are but definitely you’re
    going to a famous blogger if you aren’t already
    😉 Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR