GOOD MORNING WORLD

good morning

Tänk om man hade vaknat till det där idag! Hade inte varit fy skam! =) Istället vaknar jag av mina två galningar som hoppar på mig och gör allt för att jag ska vakna. Jag sov såååå dåligt inatt, drömde konstiga saker och vaknade mycket. Lite stressad för idag, har mycket att fixa och jag tror jag var rädd att försova mig. Söndagar måste verkligen räknas som den internationella fixardagen i veckan och en av mina favoritdagar. Älskar lugna söndagar, jobba ikapp inför veckan och hänga länge på gymmet. Idag blir det dock ingen lugn söndag. Vi hörs senare! 

What if I would’ve woke up to this, that would’ve been nice. Instead my crazy ones wakes me up jumping on me. I did not sleep good at all last night. I had nightmares and woke up all the time. I think I was worried about oversleeping. Sunday’s feels like the international fixing day and one of my fav days. I love calm Sunday’s, to work and prepare for the week and being at the gym for hours. Today will not be one of those Sunday’s though. Talk to you later! 

4 reaktioner på “GOOD MORNING WORLD”

 • Diana skriver:

  Ser ut att vara bästa sättet att vakna på!
  Hoppas du orkar med dagen trots trötthet.

 • H skriver:

  Titta inte på Gladiatorernas Facebooksida. Bara ett tips till dig. Tror inte det kommer göra något gott.

 • Elin skriver:

  Hej! Det verkar inte som att http://www.femimal.com fungerar. Kommer bara upp att det är error? Försöker beställa hos er för första gången men det går inte alls bra tyvärr. Hoppas det fungerar snart! (?) 🙂

 • Elle skriver:

  Hej ville bara säga Grattis till din blogg och din kärlek och att du gjorde något som var läskigt 🙂 och att jag hoppas och tror att alla elaka kommentarer inte biter på dig!
  de är fruktansvärt med detta näthat! Inget som egentligen har med dig att göra!
  lycka till med allt! och kämpa på! och vi kan hoppas och önska att alla nättare ska finna lycka å må bättre snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR