GOOD NIGHT

  
Ligger i sängen och jobbar lite. Alltså ganska svårt att fokusera på jobb när inboxen fylls med hatmail? Helt sjukt att ett familjeprogram som dessutom var en PR pre-episode inför kommande avsnitt med dom riktiga utmanarna kan uppröra så otroligt mycket? Jag har aldrig skrivit att jag tyckte att jag vann. Jag klarade ej av min del i det och malin var asgrym. Malin är en fd elitidrottare, jag kan inte ens träffa en fotboll om jag sparkar på den så från min sida var det en självklarhet att hon skulle vara grym =) Jag har ju väldigt mycket självdistans både till min vikt och min avsaknad av kunnighet inom typ alla sporter förutom det jag kör, och hoppades att folk skulle tycka att det mest var roligt och garva med mig haha! Jag hade ju aldrig ställt upp som ”vanlig utmanare”, vilket jag fick förfrågan om året innan men avstod ifrån utan några tveksamheter. Det är förmodligen därför jag inte blir så ledsen av alla kommentarer. Men hade aldrig kunnat föreställa mig denna storm på nätet. Galet! Visste när jag tackade ja att det var många som skulle gotta sig i att jag sög. Tycker dock synd om mamma som inte var förberedd hahah! <3 Det bra är att man får se baksidan av sociala medier och en liten inblick i livet som offentlig. Det är verkligen inte en dans på rosor alla dagar men vilken kärlek jag fått också <3 Hur som, är jag asglad att jag ändå tvingade mig utanför min comfort zone. Med tanke på allt som hörde till nu, känns det som att allt framöver kommer vara väldigt enkelt att ta.. Undrar förövrigt vad tittarsiffrorna landade på efter alla vilda diskussioner? 😉

Här kommer en post jag la upp när jag tackade ja, som min fina vän/coach Sara Wiss påminde mig om i hennes inlägg om hennes upplevelse HÄR

 
Nu ska jag sova, och nu är det slut på detta äventyr. Undrar vad jag ska komma på för knasig idé härnäst? Det blir nog inget inom bollsport i alla fall 😉 

25 reaktioner på “GOOD NIGHT”

 • Jennie skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag kollade på dig när du var med i Gladiatorerna och jag tyckte det var grymt kul att se dig tävla! Jättetråkigt att din höft inte riktigt höll, men fram tills dess var det jättekul verkligen! Du är en sådan inspiration! Snyggt jobbat trots allt, och starkt att stå på dig mot alla töntar som klagar. Kram, Jennie <3

 • Maria skriver:

  Du skrev att du var beredd på hat, jag såg avsnittet och tänkte.. inte kommer hon väl få hat för detta. fyfan. fortsätt köra din grej. hoppas du får ordning på höften snart. testa simning kanske, motstånd utan gravitation. tränar hela kroppen, extra bra för ryggen och utomordentligt för hjärtat. kram

 • Johanna skriver:

  Att folk kan vara så knasiga så de skickar dumma saker åt dig, du var ju grym och man såg ju att du bjöd på dig själv och jag skrattade verkligen med dig, du hade så roliga kommentarer. Skulle gärna skona dig från alla skitkommentarer, de är väl mest avundsjuka på din otroligt snygga och deffade kropp.. 🙂

 • tilda skriver:

  Hej Alexandra! Jag tyckte du var super duktig och det jag har att kommentera är att jag tycker det är tråkigt hur dom två männen som kommenterade allt var så hård i ett familje program, barn tittar på det här och tar efter sig och det är väldigt tråkigt! Kämpa på, du är en stor förebild! Kram Thilda!

 • Anna skriver:

  Herregud förstår inte vad som är folks problem, hade de klarat av alla utmaningar utan problem eller? Bra att du inte tar åt dig av alla elaka kommentarer, för det ska du verkligen inte göra!

 • Minna skriver:

  Jag är helt chockad över alla kommentarer jag sett på instagram och bloggen, kan tänka mig att det bara varit en bråkdel av vad du fått stå ut med. Det är helt sjukt vad det finns för folk! Sorgliga människor, kan inte vara trevligt att vara någon av dem..

  Du är grym Alexandra!

 • Marielle skriver:

  Det är så sjukt att folk blir upprörda över detta. Jag tyckte det va jättekul när jag hörde att du skulle va med, fnissade lite över det iom att man vet hur stora viktskillnader det skulle va mellan dig och gladiatorerna så jag tänkte ”Ja nu får man kanske se hur det hade sett ut om man själv va med där”… 😀 Tyckte det va så jävla grymt av dig att du ens ställde upp! Bara det är fan värt en vinst! Ni var super grymma alla tjejer, stor eloge!!

 • Fanny skriver:

  Jag tycker du var supermodig som ställde upp och du förtjänar verkligen inte alla elaka kommentarer!! Tack för en inspirerande och positiv blogg! <3

 • Bella skriver:

  Jättemodigt att vara med och jag tyckte det var så kul att få se dig! Jag är också chockad över hur elaka människor kan vara mot dig 😨 Det är ju helt fruktansvärt! Skickar kramar till dig och hoppas du får en bra dag!

 • Amanda skriver:

  Hej Alexandra, tyckte du var otroligt modig som ställde upp i gladiatorerna. Jag tycker att du gjorde ett superbra jobb och kämpade verkligen. Det var mycket roligt att se dig, skrattade flera gånger åt dina roliga kommentarer. Du känns som en sån jordnära och varm person. Tråkigt att höften inte höll. Sen blir jag så besviken och ledsen på alla människor som har något slags behov att att skriva elaka kommentarer och trycka ner andra. Förstår verkligen inte vad det finns att hata på. I alla fall så verkar det som att du är stark nog att inte ta åt dig av alla elakheter. Tack för en bra blogg och för all inspiration du sprider.

 • Heddan skriver:

  Haters gonna hate! Brukar själv se på den här när jag blir ledsen över sådant, och så ler jag lite i stället
  http://www.funcatpictures.com/2013/10/31/this-cats-got-swag/

 • Jenny skriver:

  Du är grym Alex!
  Jag kollade enbart på gladiatorerna för att jag såg att du skulle vara med, och du är en lika stor inspirationskälla för mig nu som innan :)! Allt bullshit som skrivs är oväsentligt.

 • Nathalie skriver:

  Jag såg programmet å tyckte du var skön å avslappnad när du snackade med Gry då man fick höra dej, tyckte det var jättekul att du bjöd på dej själv i rutan! Jag har ju följt din blogg från när den börjat växa. Å att dessutom visa att hypertränade inte heller måste vara bäst i allt (du har bra fysik men dåligt bollsinne – som min syrra), vilket jag lite stört mig på länge, citatet ”du tränar ju, du ska ju vara bra” som jag oxo hört till mig – trots att man har noll bollsinne exempelvis, eller som jag – älskar styrke å balans o koordination etc. Men hatar löpträningen så har noll flås. Man kan ju va tränade på så olika sätt, och jag tyckte det var skönt att känna lite igenkänning på så sätt i dig i rutan, att man FÅR vara olika typ, ha styrkor o svagheter. Din vän var superduktig och som mer utvilad än fotbollsbruden var det inte konstigt att hon gick i mål före. Hade vart kul att se de båda mötas utvilade och se då vem som vann då de båda var hyperstarka. Så på alla grenar var fotbollsbruden vinnaren, men i mål med spelets regler stod ju din vän. Och vad är det så mycket att brusa upp sej över folket? Äh, ta’t me’n klackspark.
  /Norrlänningen

 • Elsa skriver:

  Du är grym!!!!! 🤗🤗😍

 • Förstår verkligen inte hur människor tänker men det är ju inte nytt direkt. Du är grym och sååå modig, kämpa på!!

 • Lena skriver:

  Jättebra jobbat och sjukt hur folk håller på. Är ju bara underhållning och tror knappast någon med så stora meriter inom fotboll gråter över att inte få med sig en pokal från gladiatorerna. Blir så med populära tjejer, att både killar och tjejer tycker sig ha rätt att kritisera allt du gör bara för att du uppfattas som ”för” perfekt. På något sätt får vissa det till att du tycker att du är bättre än andra, fast du aldrig uttryckt något åt det hållet.

 • Vivien Hjelm skriver:

  Har verkligen varit ledsen och irriterad under dagen när jag tänkt på kommentarerna. Dessa är sjukt osäkra och avundsjuka människor som själva inte är nöjda med sitt liv där inget intressant händer och då måste dom klaga och trycka ner andra. Så Alex, TA INGEN SKIT! Vet att du redan är van med detta och har skin på näsan men vill bara säga att du har en stor skara bakom dig som stöttar♡♡♡ Skit i dom, kraam

 • Julia skriver:

  Brukar inte kommentera och inte för att några få ord kan ändra på något. Men tycker i vilket fall du är superduktig som klev utanför comfort zonen, om man inte blev så dömd för det skulle fler våga göra det. Superkul att du var med, tycker du verkar ha en superhärlig personlighet, skämtsam och glad! Who cares vem som vann eller resultaten, det var kul att se på i vilket fall och gladiatorerna du mötte var inga quitters heller. Tråkigt att människor har så lite att göra att de skickar onödiga hatkommentarer, vad har det ens med dem att göra? Stå på dig Alexandra!!

 • C skriver:

  Asså det där är bara avundsjuka mindre begåvade människor som pysslar med sånt. Dom kan fan skita ner sig! Inte sett avsnittet men får nog allt ta och se det nu bara för all uppståndelse 😀 Du är grym!

 • Sofie skriver:

  Hej, tyckte du var riktig grym i gladiatorerna samt att det var kul att se dig tävla. Att höften inte höll var synd MEN måste säga att det var kul att se ett så fint samarbete mellan dig och Sara.
  Keep up the good work!
  Kram.

 • Alva skriver:

  Men usch kan inte förstå hur folk kan vara så elaka 🙁 så jävla modigt att sitta hemma i sin trygga miljö och hata på någon som vågar! Fy fan. Du är grym, hoppas du kan skaka av dig elakheterna!!

 • Annika skriver:

  Jag tycker du var jättebra och rolig, tittade enbart för att du var med! Du känns jordnära och jag tycker det var modigt och bra jobbat! Ta ingen skit <3

 • Sara skriver:

  Så tråkigt med hat mail och att folk ska klaga! Du var jätteduktig och att göra sitt bästa är det viktigaste! Man kan inte göra mer än sitt bästa och det såg det verkligen ut som du gjorde! Massa kramar till dig! <3

 • Erika skriver:

  Vilken förebild du är!! Att göra något helt utanför din comfort zone när du vet att halva Sverige tittar. Helt otroligt. Du gjorde det riktigt bra som kämpade på fastän du hade ont och du var genuin och ödmjuk.

  Alla elaka kommentarer du får säger mer om de som kommenterar än det gör om dig. Fortsätt köra ditt eget race, utmana dig själv och sluta inte ha roligt bara för att folk är idioter och har en åsikt om allt. KRAM!

 • Sofi skriver:

  Stackars dig! Förstår inte vad det är du gör som gör folk så upprörda egentligen. Du är smal, normal, söt, tränar mycket, äter nyttigt. Det är inte speciellt upprörande haha! Keep going! Du verkar helt normal. En stark person. Har hittat vad du gillar och lägger ner all din tid och energi på det! Precis vad människor strävar efter! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR