Morning 

  
God morgon babes! Sitter i soffan med den här busen =) Ska snart gå och köpa ny sand sedan ska jag åka till kontoret. Käkar granola, yoghurt och äppelbitar. Så gott! Min kropp är helt öm haha. Jag har tränat så hårt på slutet. Inte van! 😉 Idag ska jag köra rehab, rörlighet och mage. Lite mysigare pass helt enkelt. Det svåraste just nu är att ta vilodag eftersom jag är på gymmet varje dag. Lyxproblem skulle jag kalla det! Men nu när jag äter så mycket orkar kroppen verkligen mer. Jag känner det! Jag ska dock försöka dra ner lite på gluten för nu börjar magen säga ifrån. Älskar ju pasta så skulle lätt kunna äta der till alla mål på dagen men magen gillar inte det. Har dock sjuka cravings efter dumplings idag så vi får se haha! Ikväll ska jag på en bio smygpremiär med Ako. Mysdag helt enkelt. 

2 reaktioner på “Morning ”

  • Nathalie skriver:

    Blev lite dumsnål för någon vecka sen när jag skulle köpa nytt proteinpulver, köpte ett annat billigare märke än femimal, dock så är det verkligen smakskillnad!! Så nu är en order lagd på cocochoko, absoluta favvo!!!

  • Amanda skriver:

    Tips, köp glutenfri pasta tycker den är lika god som vanlig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR