ST TROPEZ – DRY LUXE OIL

ST TROPEZ LUXE OIL

Här kommer ett litet skönhetstips från mig! Testade den här oljan för första gången idag och so far so good. Jag har ju kört deras mousse forever and ever typ, och även oljan för ansiktet. Nu testade jag den här. Man såg exakt vart man fick på sig den och det kladdade inte lika mycket som vanliga. Dock är det lite bling bling i den så jag är lite extra fredagsparty idag för kontoret haha. Men håller tummarna att den sitter lika bra som deras mousse, isåfall är detta nog min nya favorit =) Någon som testat?

Here’s a little beauty thing! I tried this today and so far so good. Ive been using their mousse forever and ever and also the oil for the face. Now I tried this. Its a little bling bling in it and I look friday ready for my office haha. But fingers crossed its as good as the mousse, in that case this is my new fav =) Anyone who tried it? 

3 reaktioner på “ST TROPEZ – DRY LUXE OIL”

 • Läsare skriver:

  Det är SÅ kul att börja dig på nya kontoret och gymmet via snap, kan du inte visa mer bilder och mer text här på bloggen om hur det går, hur det ser ut och vad du gör 🙂 Eller bomba med mer snap, du är så inspirerande! 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Haha jag som tänkte idag att jag måste chilla på snapchat! Jag ska visa här på bloggen när jag börjar få i ordning och slängt alla kartonger haha! Men fint blir det =)

 • karolina skriver:

  we’re using the same thing for tanning! love your blog <3 you were the one who motivated me to get up from the couch start going to gym finally!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR