TRULY BLONDE

garnier-2

pics from Tumblr  

garnier-3
garnier

Från Garnier Truly Blond-serien.

Nu gör jag ett skitroligt samarbete med Garnier Nutrisse. Efter några år som brunett och ett litet infall för något år sedan så har jag varit blond, jag gillar verkligen att vara blond för jag slipper färga min utväxt som är lika ljus som håret är nu, och sen är det verkligen nice mot sommaren när solen börjar ligga på lite =) Jag gillar inte när mitt hår går mot det gula hållet så försöker hålla det lite kallare, även fast det gärna vill bli det! Tycker också det är så himla fint med helsvarta kläder och ljust hår som ligger fint på axlarna. Jag är dålig på att fixa mitt hår men dom gånger jag gör det så känner jag mig alltid lite finare hehe! Jag gjorde i alla fall Garniers test på deras hemsida www.trulyblonde.se och där blev jag #trendyplatinum yey 😉 Finns även #softandnatural, #beachblond & #classichighlights. Ni kan göra testet och sedan vara med och tävla om 1400:- på Nelly! Ni lägger bara upp en bild på Instagram och taggar #gotrulyblonde plus den färgen ni blev! Lycka till <3

Detta inlägg presenteras i samarbete med Garnier Nutrisse. 

 

8 reaktioner på “TRULY BLONDE”

 • Elina skriver:

  Åh vad inspirerad jag blev. Måste testa!

 • Sophie skriver:

  Åh va kul – jag ska testa direkt! Älskar hemmafärger, är student så har inte råd att gå till frisören och då är ju detta super!!

 • Diana skriver:

  wow vad fin du ser ut, fint hår du har också.

 • Anne skriver:

  Älskar ditt blonda vackra hår! Ändra det aldrig! Jag blev (konstigt nog) Beach blonde. Trodde att jag var en klockren Platina blondin;-)
  Tack för din inspirerande blog!
  Kramis!

 • Hej fina!
  Jag länkade till dig i bloggen idag – hoppas det är okej 🙂
  Kram <3

 • Anna skriver:

  Varför samarbeta med ett skojföretag? Garnier har inte ens utannonserat en vinnare, trots att tävlingen stängde för fem veckor sedan, och de ignorerar alla som frågar på deras facebooksida. https://www.facebook.com/Garnier.Sweden/

  Riktigt illa Garnier Sverige! Att ha en fejk tävling där man använder sig av instagrammare för att få exponering och sen struntar i att utse en vinnare. Det trodde man verkligen inte om Garnier som är så stora. Shit, vilket skämt.

  Tycker också det gör er tjejer som markandsför denna tävling illa då de tävlandes som hittade till garnier via er kommer vara besvikna. Jag hittade ju t’vlingen via dig ALexandra och tänkte att den lär vara legit för du har aldrig tidigare tipsat om en fejk eller blufftävling, men fy på Garnier som gör såhär!!

  • alexandrabring skriver:

   Hej Anna! Mailade och kollade, vinnaren är meddelad och kampanjsidan nere fick jag som svar, men att dom kommer göra announcment tydligare med vinnare för nästa tävling. Tycker också att det borde finnas tydligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR