A LOVE STORY

Kanske inte riktigt min vanliga post men försöker bredda lite och dela med mig av mer än bara min träning. Min största ”idol” inom musik har varit John Legend sen jag var typ 14 bast. Hans röst är helt magisk och jag har många minnen till hans gamla album. Blev helt lyrisk när jag hörde honom i Django också, förövrigt sjukt grym film. MEN har börjat följa hans tjej Chrissy Teigen på Instagram och hon är även programledare för Lip Sync Battle (så kul). Vilket jävla par!!! Är helt kär i dom! Dom har varit ihop i 10 år och den här låten skrev han till henne, det är även hon som är med i videon. Nu är hon gravid efter att dom försökt i flera år, blir så himla glad för deras skull. Jag önskar att jag kan se honom live någon gång, hade varit en dröm. Men hon är i alla fall sjukt rolig och verkar så äkta. Hon la upp ett klipp häromdagen när hon lackade ur på en fotograf på röda mattan under Grammy Awards. Sen är hon galet vacker. Blir bara inspirerad av det här paret så tänkte dela med mig av den infon =) En annan kändis som jag älskar är Ellen DeGeneres. Kollar Ellen varje lunch!

4 reaktioner på “A LOVE STORY”

 • Ivana skriver:

  Hej Alexandra!
  Lagt upp ett mål, att gå upp minst 5 kg på så kort tid som möjligt. Jag har extremt enkelt för att tappa vikt och har alltid haft ganska svårt för mat, sist jag lyckades gå upp i vikt så käkade jag en massa onyttigheter dygnet runt typ. Har införskaffat mig en gainer nu som ska försöka hjälpa mig lite på traven. Den jobbigaste måltiden för mig är frukost då jag oftast har brist på inspiration på vad jag ska äta… Vad äter du för frukost när du försöker gå upp i vikt? 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Grymt! Lycka till!! Jag käkar granola och fet yoghurt. Bra med kcal och supergott. Brukar ta en banan i också! =)

 • Therese skriver:

  Jag älskar också Ellen! Verkligen ett feel good program! Har du tänkt på att Ellen ALDRIG sätter sig ner innan sin gäst satt sig? Det är hysteriskt roligt ibland! Har du inte märkt de kommer du definitivt göra det nu,varje gång 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR